November 28th, 2023

Iluziile in care cred romanii – 4

Continui seria articolelor despre romani si iluziile in care cred. Poate unora li se mai aprind niste beculete….sau nu. 🙂

Dupa cum va spuneam aici si aici, panseurile astea nu-mi apartin insa rezonez cu ele, asa ca m-am gandit sa le impartasesc si cu voi.

  1. Mass-media spune adevarul – fals!

Presa minte, manipuleaza, dezinformeaza si ascunde adevarul! Principalele canale media sunt detinute de infractori si oameni vanduti politic. Ce livreaza trusturile lor de presa publicului larg este gunoi mediatic si dezinformare! Cel mai bine s-a vazut ca presa este vanduta pe 1 septembrie 2013, cand a minimalizat cat s-a putut amploarea pe care au avut-o protestele romanilor impotriva Proiectului Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist in Romania.

iluzie 1

  1. Televizorul ne informeaza – fals!

Televizorul mimeaza informarea! Televizorul manipuleaza! Televizorul este printre cele mai eficiente instrumente de ascundere a adevarului, de trunchiere a realitatii, de falsificare a istoriei, de indobitocire si pierdere de timp. Cine vrea cu adevarat sa se informeze despre adevar, despre adevarata realitate din jur va cauta singur informatii pe internet (chiar daca nici internetul nu este perfect).

  1. Politicienii corupti care ne conduc astazi sunt tradatori – fals!

Cei mai multi nu sunt tradatori, pentru ca de fapt nu au fost niciodata de partea Romaniei sau a romanilor ca sa tradeze cauza neamului romanesc! Ei sunt si au fost dintotdeauna impotriva Romaniei (din tata in fiu), sunt si au fost instrumente ale dusmanilor, controlati din umbra pentru a sluji interesele straine antiromanesti. Ei nu au tradat deloc, niciodata, ei au facut exact ce au fost pusi sa faca (de straini!). Ei nu sunt ai nostri, ai romanilor! Ei slujesc altcuiva, altor interese! Multi dintre ei nici nu sunt romani, ci indivizi de alta etnie, dar cu numele romanizat ca sa ne prosteasca ca sunt de-ai nostri.

Iata definitia cuvantului « a trada »: « trada, tradez, vb. 1 .1. tranz. – a insela in mod voit si perfid increderea cuiva, savarsind acte care ii sunt potrivnice, pactizand cu dusmanul etc., a fi neloial fata de cineva sau de ceva. » (Dictionarul explicativ al limbii romane)

Ei, politicienii corupti care au distrus Romania nu au facut acte care le sunt potrivnice (opuse lor) ci au facut exact ce aveau ei de facut, exact ce trebuia fata de ei si fata de stapanii lor (cei care conduc lumea din umbra). Ei nu au facut un pact cu dusmanul, pentru ca pentru ei, « dusmanul » era prietenul lor. Dusmanul este dusman doar pentru poporul roman. Pentru ei, este un prieten. Deci au facut un pact cu un prieten. Daca faceau pact cu romanii si luptau pentru interesele Romaniei, abia atunci am fi putut spune ca au tradat interesele celor care i-au pus acolo (adica cei care conduc lumea din umbra).

iluzie 2

Acesti politicieni care conduc astazi Romania nu au fost si nu sunt loiali Romaniei si poporului roman. Doar au mimat acest lucru. Deci ei au actionat precum niste tradatori, dar de fapt ei nu sunt tradatori, ei nu ne-au tradat pentru ca nu are cum sa se cheme tradare ce au facut ei! Nu poti sa ai pretentia de la niste alogeni (straini) de neamul tau si de interesele neamului tau, care vin si sunt pusi la conducerea neamului tau de catre forte straine, sa se considere ai poporului, in lupta pentru binele poporului, sau poporul sa-i considere de-ai lui. E absurd! Ei nu sunt ai nostri, chiar daca s-au nascut unii dintre ei in Romania. Nu au niciun fel de apartenenta la neamul romanesc! Nu simt romaneste, nu iubesc Romania, nu le pasa de Romania si de romani absolut deloc si nu le-a pasat niciodata!!!

Atunci, ce sa tradeze ei distrugand Romania? Au tradat interesele tarii in care s-au nascut? Faptul ca te-ai nascut intr-un teritoriu si ai trait acolo 50 de ani este suficient sa te numesti « de-al nostru »? Nu! Noi i-am votat si ei au ajuns la putere pentru ca noi am fost prosti orbiti, iar ei pusi acolo de forte straine. Ce legatura are toata treaba asta cu tradarea sau nu a intereselor neamului romanesc? Niciuna… Daca insa un roman, sa zicem taran din tata in fiu, cu toate neamurile romani, nascut, crescut in Romania, ajunge cu greu la putere, sustinut cu sacrificii de popor care si-a pus nadejdea in el, si el se da cu dusmanu’, atunci da, aceea e tradare!. Insa marionetele care sunt la putere acum « au tradat » (daca vreti) inca dinainte sa se nasca… La fel cum tu vrei sa lasi mai departe un copil bun, asa si oamenii rai vor sa lase mai departe o odrasla care sa le continue « munca », mai exact, sa duca mai departe sistemul de exploatare… sistem care e foarte avantajos pentru ei, ca de aceea l-au implementat, insa distructiv pentru noi. Exista si alogeni (straini) care nu distrug Romania. Cu ei nu avem nicio problema, de ce am avea?

In concluzie, exprimarea corecta este, dupa parerea mea: « Au actionat impotriva intereselor Romaniei si poporului roman »,  « Au distrus Romania » etc. si nu « Au tradat » sau « Sunt tradatori »!

Sursa: ceicunoi.wordpress.com

Sursa imagini : Pixabay

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Sa sustinem echipa paralimpica romana la Rio 2016

Cetateni, sa luam atitudine !

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly