November 29th, 2020

Iluziile in care cred romanii – 5

Continui seria articolelor despre romani si iluziile in care cred. Poate unora li se mai aprind niste beculete….sau nu. 🙂

Dupa cum va spuneam aici si aici, panseurile astea nu-mi apartin insa rezonez cu ele, asa ca m-am gandit sa le impartasesc si cu voi.

  1. Poporul roman este rau – fals! 

Romanii sunt printre cei mai buni oameni de pe planeta! Infractiunile pe care le vedem sunt exceptii daca gandim procentual raportat la intreaga populatie. Apoi, din acele infractiuni blamate de occident, majoritatea sunt facute de tigani (populatie migratoare), deci nu romani-daci, sedentari si buni la radacina. Relele pe care le vedem noi la multi romani sunt doar la suprafata, sunt doar aspecte superficiale, care au aparut din cauza sistemului de exploatare in care suntem tinuti de 23 de ani!

Sistemul ne-a distrus mental si i-a fortat pe multi dintre romani sa aplice legea junglei pentru a supravietui. De aici s-a dezvoltat egoismul si tot ce tine de el. Sistemul ne-a invatat ca banul este scopul si de aici s-a dezvoltat „manelarismul” si tot ce tine de el, calcatul pe cadavre pentru bani, dezumanizare etc.

seagull-1049553_640

Dar toate aceste lucruri se pot rezolva foarte rapid, daca romanii sunt pusi intr-un sistem in cadrul caruia se actioneaza cu adevarat pentru binele poporului, unde sa se poata redezvolta cooperarea, colaborarea, armonia, impartirea resurselor, iubirea de semeni etc.! Deocamdata vedem efectele unui sistem care intentionat ne indreapta unii impotriva altora pentru a fi dezbinati si a nu avea vreo sansa sa schimbam sistemul!

Si vedem toate relele pentru ca sunt scoase in evidenta de dusmanii Romaniei prin instrumentele pe care le detin, mai ales mass-media. Dar poporul roman, la radacina, nu este deloc asa! Duceti-va la tarani, la adevaratii romani, sa vedeti acolo bunatatea poporului roman, inca vie!!

  1. Scoala ne educa si ne informeaza – fals! 

Scoala, in prezent, doar mimeaza educatia si ne inregimenteaza, ne educa sa fim obedienti si sa respectam autoritatea. Adevarata informare trebuie, in prezent, sa o facem singuri, pe cont propriu. Informatiile cu adevarat importante pentru viata noastra nu le aflam nici din scoala, nici din facultate, nici din mass-media (in niciun caz de la TV). Informatia adevarata trebuie sa o cautam pe internet si la oameni liberi mental!!!!!

Scoala din prezent e distrusa premeditat de cei care conduc Romania pentru ca un popor needucat e mai usor de controlat!

Ideea, pe scurt, este ca se pierde prea mult timp din viata unui copil (12 ani de zile pana la terminarea liceului) pentru ca acesta sa stie atat de putine lucruri despre lumea in care traim, sa aiba atat de putine abilitati si sa stie atat de putine lucruri utile pentru viata de adult. Vorbim comparativ cu un sistem de educatie ideal/normal, nu cu sisteme din alte tari, care pot fi chiar si mai proaste decat al nostru. Mai nou, foarte multi tineri romani termina liceul si nu stiu nici macar sa scrie corect romaneste. Asta spune multe despre un sistem de invatamant.

In plus, scoala, dupa parerea mea, inregimenteaza si invata copilul inca de mic sa fie obedient „autoritatii”, fapt care e o mare problema a societatii! In mod normal copilul/omul trebuie sa puna la indoiala cam tot ce i se livreaza, daca vrea sa ajunga in final la informatia corecta/adevarata.

  1. Istoria pe care o stim, am invatat-o in scoala este istorie reala – fals! 

Scoala si mass-media au doua scopuri principale: ascunderea adevarului si mimarea informarii.
Iar adevarul inseamna pe langa realitatea autentica a prezentului si adevarul istoric. Istoria, asa cum ne-a fost ea „livrata” in ultimii 23 de ani este o minciuna. Daca am cunoaste adevarul istoric – nu neaparat foarte indepartat in timp, de exemplu, daca am sti cu adevarat ce s-a petrecut la lovitura de stat din ’89, am intelege mult mai bine ce ni se petrece noua astazi ca tara si popor. Dar… acesta e motivul pentru care sistemul de invatamant este distrus iar mass-media cumparata – pentru ca adevarul sa nu iasa la iveala!

cube-1293954_640

  1. Doctorii stiu ce e cel mai bine pentru noi – fals! 

Unii doctori stiu! Cei care sunt dispusi sa citeasca pe cont propriu si sa afle adevarul din spatele industriei medicale. Dar acestia sunt exceptii. Cei mai multi aplica ce au invatat in scoala, iar scoala medicala ne invata sa oferim bolnavilor pastile, medicamente si tratamente ineficiente si chiar daunatoare! Cel mai dur exemplu este poate „industria” cancerului. Desi exista leac natural eficient si nontoxic pentru cancer (da, cancerul este vindecabil!), doctorii continua sa fie criminali si sa recomande chimioterapie toxica perfect ineficienta. Din pacate, romanii respecta cu sfintenie „autoritatea”, fie ea doctor, profesor, televizor, specialist, preot etc!

  1. Cancerul este incurabil – fals! 

In realitate, cancerul este vindecabil, chiar si in stadii avansate, daca esti dispus sa citesti si sa afli cum sa te vindeci. Doar doctorii, sclavi ai medicinei clasice, ai industriei farmaceutice, te invata, unii din ignoranta, inconstienta, altii si din  rea vointa ca trebuie sa te otravesti cu chimioterapie ca sa ai vreo sansa, cand de fapt chimioterapia este foarte daunatoare si nu te ajuta cu nimic! Cine vrea sa afle adevarul trebuie doar sa citeasca! Doctorii promoveaza otrava numita chimioterapie, iar pacientii o iau ca prostii cu miile. Prefera sa moara decat sa citeasca…!!

19.Vaccinurile sunt bune si ne apara de boli/virusi – fals! 

In spatele schemelor nationale de vaccinare e o intreaga industrie de miliarde de dolari patronata de niste baieti destepti, care nu doar ca fac o gramada de bani prin vinderea vaccinurilor, dar distrug si potentialul de viata sanatoasa si lunga al omului, inca de mic copil!.

Sursa: ceicunoi.wordpress.com

Sursa imagini : Pixabay

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Cetateni, sa luam atitudine !

Unde mergem de Craciun si Revelion?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly