December 1st, 2020

Iluziile in care cred romanii – 2

Continui seria articolelor incepute luna trecuta in care va dau putin de gandit vizavi de iluziile in care traim. Poate asa le veti recunoste mai usor, sau cel putin o sa gasiti o noua perspectiva. Ramane, sa le treceti prin filtrul personal.

Dupa cum va spuneam, panseurile astea nu-mi apartin insa rezonez cu ele.

« Atentie! Aceste iluzii nu sunt toate gandite, verbalizate, constientizate de oameni, unele sunt pur si simplu traite/simtite/aplicate in viata de zi cu zi de romanii nostri dragi (bineinteles ca nu de toti, dar de multi, de mult prea multi!). (Ordinea in care sunt prezentate este aleatorie.)

Cea_mai_tare_iluzie_optica_1

  1. In Romania exista stat de drept – fals! 

Cand politicul capuseaza toate institutiile publice; cand coruptia este la maxim; cand nu exista transparenta in gestionarea fondurilor publice; cand se fura masiv din bani publici; cand justitia nu functioneaza asa cum trebuie; cand poporul nu mai este suveran (doua referendumuri nationale nerespectate In ultimii sapte ani – In 2009, poporul a decis la referendumul national sa fie maxim 300 de parlamentari si acum avem peste 600. In 2012, poporul a decis moartea politica a celui care ucidea o natie – Basescu – insa CIA si UE au decis sa ramana „guvernator” in colonia Romania, impotriva vointei poporului roman, chipurile „suveran”); cand deciziile importante se iau in spatele usilor inchise (chiar in afara granitelor tarii); cand statul este condus din umbra, nu transparent de catre conducatorii institutiilor democratice (presedinte, parlament, guvern); cand populatia este formata din sclavi muncitori saraci, bolnavi, lipsiti de un trai decent; cand bogatia produsa (muncita) de popor este acumulata In mainile catorva indivizi – marea majoritate infractori mafioti In cardasie cu politicienii, atunci este evident: in Romania nu exista stat de drept! E doar o iluzie, un gunoi mediatic care sa prosteasca oamenii naivi ca traim in normalitate!.

  1. Intrarea In NATO a fost benefica pentru Romania – fals!

Intrarea In NATO a insemnat distrugerea definitiva a propriei armate si eliminarea oricarei sanse de a ne mai apara singuri tara. Adica, adio independenta militara, independenta a teritoriului tarii!.
Intrarea in NATO a insemnat cresterea riscului fata de un atac extern in Romania, din partea unuia dintre dusmanii SUA. A insemnat soldati romani morti in teatre de operatiuni pornite de „stapani” (SUA) cu scopul de a coloniza noi teritorii. Redau cu aproximatie ce a spus profesorul Florin Colceag despre NATO: NATO este o forta a raului – face crima organizata sub haina militara!

iluzie

  1. Democratia SUA – o mare iluzie!

Nu exista democratie In SUA! In SUA exista sclavie – mase de oameni care muncesc in saracie pentru a tine in spate cateva „elite” putred de bogate. In SUA fortele represive platite din bani publici sunt cu mult mai bine pregatite, violente si ferme in distrugerea oricarei initiative de schimbare a „sistemului”. Ororile pe care le-am vazut noi la Pungesti cu abuzurile jandarmilor sunt nimica toata comparativ cu ce se petrece In SUA. Multi spun ca acolo e fascism. Eu ma limitez la a aprecia ca fiind „un alt sistem de sclavie”, mult mai bine pus la punct decat cel din Romania. Acolo, statul („sistemul”) chiar stie tot despre tot ce faci/spui In timp real! Totul este informatizat si centralizat. Cunoasterea, manipularea si controlul populatiei americane sunt la cote inimaginabile. Acolo deja a Inceput „ciparea” oamenilor si imbecilii distrusi mental se duc de buna voie sa-si implanteze cipul RFID In trup. Dar… desigur, toata povestea aceasta complexa (nu neaparat complicata) nu poate fi inteleasa de cei care nu realizeaza ca sunt condusi din umbra si care nu pricep cum functioneaza lumea In care traim. Si lor, ca si noua, li se livreaza un Matrix frumos in care sa creada. Pacat ca este doar o iluzie.

  1. Europa de Vest este civilizata – fals!

Tarile asa-zis „civilizate” din occident s-au dezvoltat pe spinarea tarilor sarace, inclusiv pe spinarea Romaniei (asta presupune statutul de colonie!). Dar, chiar si asa bine si civilizat cum e in Vest, tot despre sclavie vorbim si acolo. Sa nu aveti iluzia ca europenii din occident sunt liberi! Nu! Sunt tot sclavi, ca si noi, doar ca regimul lor de sclavie e putin mai „soft”. La noi e varianta mai dura: colonizare – exploatare la sange – distrugere! »

 

 

Sursa: ceicunoi.wordpress.com

Sursa imagini : http://www.bzi.ro, http://www.descopera.ro/

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Paste Fericit!

Despre terorism

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly