October 25th, 2020

Scriitoare pentru o zi

Anul asta din ce am constatat eu, se pare ca este o invazie de scriitori si de carti editate. Toata lumea scrie carti. Sau poate ca doar mi se pare mie, avand in vedere ca lectura este una dintre preocuparile mele constate si am venit in ultima vreme in contact cu multe aparitii editoriale si autori de carti. Stiu deja unele aparitii care sunt acum in pregatire.

Asa o fi fost si pana acum si nu am observat eu ? Posibil. Insa, dupa parerea mea, anul 2015 ar trebui sa fie declarat anul scriitorilor. Asta pentru ca romanii nu numai ca citesc (in ciuda parerii unora sau a unor evenimente de masa care isi ating sau nu scopul, insa awareness-ul da) dar s-au spus si pe scris.

Acum fix 3 ani de zile ma batea si pe mine un gand sa scriu o carte, dupa ce m-am intors de pe Camino. Nu stiu de ce nu am facut-o, caci la vremea aia aveam tot timpul din lume.

Acum, vazand atatia autori si autoare, carti interesante si aparitii editoriale noi si captivante, nascute creativitate pura, mi-am zis ca ar trebui sa fac si eu ceva in sensul asta. Adica toata lumea scrie si eu nu ?

art_writting_mainSaptamana trecuta a venit o propunere total neasteptata dar foarte interesanta de la Editura Ascendent care cauta 300 de oameni care sa scrie toti in acelasi timp, adica pe 30 aprilie pentru un proiect inedit (despre care am sa va spun mai multe la momentul potrivit).

Am spus imediat da acestei initiative si o voi considera un test al meu ca scriitoare. Cel mai mult mi-a placut faptul ca sunt libera sa scriu ce ma taie capul si cat ma taie (mai mult, mai putin :), depinde de inspiratiune), ca nu sunt limitata cu nimic ; nici la o anumita tema aleasa, nici la numar de pagini, nici la exprimare. Imi place foarte mult ca se va crea o mica comunitate de oameni care va scrie la unison.

Desi nu ii cunosc inca pe ceilalti scriitori, este un sentiment unic si abia astept sa vad ce va iesi. Ne vom cunoaste cu totii la petrecerea de lansare a cartii.

Mor de nerabdare sa ma pun pe scris si apoi sa descopar cum va iesi « capodopera » colectiva 🙂 Simplul fapt ca voi avea ocazia sa particip la crearea unei opere colective, ma face sa vibrez si ma simt deja foarte fericita si recunoscatoare pentru sansa asta.

Acum trebuie doar sa

mood-writing

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Cum a fost la Conferinta Branduri, campanii eficiente

Daca v-ati saturat de filmele americane….

4 Comments

 1. 29/04/2015

  Hei! Bine că mi-ai adus aminte. Aș vrea să scriu și eu ceva. 😀 Să ai spor și inspirație! :*

  Reply
  • madalina
   29/04/2015

   Multam fain! 🙂 Asemenea

   Reply
 2. 30/04/2015

  inspiratie si spor fetelor!

  Reply
  • madalina
   30/04/2015

   Multumesc 🙂 Asemenea si tie la articolele tale.

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly