December 10th, 2023

Joi se lanseaza « Asta-noapte » – Ferestre catre necunoscutul din noi – Eveniment special

Dupa ce am co-creat impreuna cu alti 135 de autori cartea-jurnal Astazi despre care va povesteam aici, am recidivat cu o alta « isprava » editoriala. Este vorba de proiectul « Asta-noapte », scris din nou impreuna cu alti 76 de oameni de aceasta data, in noaptea de Sanziene. A fost un moment special, cu o traire deosebita.

Cartea este proaspata ca painea calda si se lanseaza joi 24 septembrie. Asa ca va invit din nou la lansarea mea.

« Joi, 24 septembrie, la sala Ion Mincu, hotel Capital Plaza, bd. Iancu de Hunedoara 54, Bucuresti, incepand cu ora 19.00, te invit la o intalnire in care poti afla cum poti deschide ferestrele catre acele parti mai putin cunoscute ale fiintei tale, catre acele incaperi unde sunt ascunse dorintele cele mai vii, fricile cele mai blocante, amintirile cele mai intime, radacinile convingerilor tale, spatiul resurselor tale neaccesate inca sau suficient. Este o intalnire in care vom vorbi despre inconstientul nostru, despre umbrele noastre, despre lumina care sta in spatele unor obloane pe care nu avem curajul sau puterea sa le ridicam. Vom avea ca invitati psihologi, psihoterapeuti, traineri care vor vorbi despre demersurile prin care sa vedem partea nevazuta din noi, prin care sa ne imbogatim viata accesand comorile din adancul fiintei noastre.

11218609_544871745689083_1578563844018693164_nIn cadrul evenimentului va avea loc si o dubla lansare:

lansarea cartii ,,Asta-noapte,, scrisa da 77 de autori intr-o singura noapte- Noaptea de Sanziene si publicata de Editura Ascendent (www.edituraascendent.ro) ; veti putea vorbi cu autorii si veti putea primi autografe de la acestia.

o lansare inedita: a unei carti…nescrise … inca. este o lansare supriza, deci veti afla mai multe in seara evenimentului

Investitia pentru participarea la eveniment este de 30 lei si include cartea , « Asta-noapte » .

Fiecare participant va primi la intrare cate un cadou in valoare de minim 100 lei ce va consta in carti, reviste, seturi de carti postale cu citate motivationale, vouchere de discount la ateliere si seminarii de dezvoltare personala si alte cadouri-surpriza oferite de Editura Ascendent si de partenerii evenimentului.

Taxa de participare se plateste in numerar, in seara evenimentului.

Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea inscrierii ferme la adresa de e-mail claratoma@exprimari.ro sau la telefon 0747085371

Va asteptam cu drag!

Clara Toma si cei 77 autori ai cartii , « Asta-noapte »

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Sambata bucurestenii au facut noapte alba

Cum a fost la Noaptea Caselor

3 Comments

 1. 23/09/2015

  Pe-asta cu noaptea am ratat-o, dar iti urez succes 🙂 Spor!

  Reply
  • madalina
   23/09/2015

   Deci nu ne intalnim de data asta. Pacat. Merci 🙂

   Reply
  • madalina
   29/09/2015

   Nu-i bai ca mai are Clara “in tolba” si alte idei nastrusnice. 🙂 Poate data viitoare.

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly