October 31st, 2020

Din nou co-autoare

Dupa « isprava » care se numeste « Astazi », azi sunt din nou scriitoare pentru o zi. De fapt pentru o noapte. A inceput sa-mi placa sa fiu co-autoare si sa scriu impreuna cu alti oameni frumosi, sa cream « opere comune ».

Azi recidivez si particip la un alt frumos proiect comun, care se numeste « Asta-noapte », marca Clara Toma. Ea s-a gandit sa ne dea din nou imboldul de a scrie dar nu oricum ci intr-o noapte speciala. Da, in noaptea asta, 23 spre 24 iunie este noaptea de Sanziene. E o noapte speciala si magica in care se intampla tot felul de lucruri si este numai buna pentru a crea si a naste diverse proiecte si idei.

Este si pentru mine un moment special caci marcheaza un nou inceput.

Cam asa suna, « chemarea la oaste a scriitorilor », propusa de Editura Ascendent.  🙂

1797454_1461604854138131_7472591242565349141_n

« ASTA-NOAPTE, este o provocare si o invitatie catre a ne intalni cu acele parti din noi mai ferite de priviri, mai pastrate in intimitate, mai lasate in umbra. Scrierea pe care o vom face pentru aceasta carte va fi tot despre noi insine, dar despre ceea ce ne dorim, despre vise nerealizate inca, despre fanteziile noastre, despre frici si umbre din interiorul nostru, despre iubiri ramase inca neimpartasite sau neconsumate. Nici cartea « Asta-noapte » nu se vrea a fi o opera literara. Nu este nevoie de talent artistic. Scopul pt care initiez aceste proiecte este sa facilitez contactul cu sine al oamenilor interesati in dezvoltare si autocunoastere. » Clara Toma

Cum era sa nu spun DA la asa o explorare interioara ? Ca doar sunt o exploratoare.

Sa vedem ce voi scoate din condei in noaptea asta.

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Pleci dupa mere si iei pere sau unde gasesti huse de Iphone

e.l.f.-ii nu sunt numai in povesti

2 Comments

 1. 23/06/2015

  ”să creăm” nu ”să creem” 😀
  În rest, felicitări!

  Reply
  • madalina
   28/06/2015

   Am modificat. merci 🙂

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly