October 27th, 2020

Pleci dupa mere si iei pere sau unde gasesti huse de Iphone

Dupa ce mi-am luat telefonul, am cautat in disperare o husa potrivita ca nah…..vroiam sa imi protejez investitia de eventuale zgarieturi, lovituri si alte chestiuni care ar fi putut sa-i dauneze.

Dupa multe cautari, mi-am zis in sinea mea : « La naiba daca imi luam Iphone imi era mult mai simplu sa gasesc o husa » ! Si intr-adevar unde ma uitam, unde ma invarteam si ma suceam, gaseam numai huse de Iphone 6 si Samsung si nicidecum ceva potrivit pentru al meu Utok.Nici macar pe site-ul lor oficial nu aveau huse potrivite pentru modelul meu de telefon. Asa ca, gasirea unei huse de telefon devenise aproape o misiune imposibila. Nici macar la chioscurile de la metrou sau la tarabele de prin oras nu prea am avut succes.

Acum inteleg de ce-si iau oamenii Samsung si Iphone. Isi gasesc accesorii pentru ele cat ai zice peste.

E plin Internetul de site-uri cu huse pentru tot felul de marci de telefoane iar unele sunt chiar dragute.

Cautam o husa tip carte, geva de genul asta.

Huse Iphone

Mi-a parut tare rau ca nu am gasit si eu ceva asemanator pentru telefonul meu. La un moment dat ma batea gandul sa-mi iau o husa de Iphone 5S si sa o decupez, s-o mai aranjez nitel. Dar nici stratagema asta nu a mers ca nu se potrivea nicicum.

Pana la urma, am gasit absolut intamplator, o husa de tip plic, rosie, din imitatie de piele care s-a potrivit cu telefonul meu. Nu e chiar ce vroiam eu dar macar e rosie 🙂 .

Asa-i cand pleci dupa mere si gasesti pere. 🙂 Nu va suna cunoscut ?

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Concertul lui André Rieu….sublim

Din nou co-autoare

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly