December 10th, 2023

Cum a fost la lansarea cartii Asta-noapte

Am fost aseara la o alta lansare a Clarei Toma si cand sa ma pregatesc sa scriu despre asta, mi-am dat seama ca tocmai despre lansarea cartii « Asta-noapte » nu am scris. Ca sa remediez situatia, o  sa o iau cronologic ca altfel pierd sirul cu toate lansarile astea.

Pe 24 septembrie a avut loc lansarea cartii-jurnal « Asta-noapte » , a doua mea isprava in calitate de co-autoare, dupa cartea Astazi despre care va povesteam aici. Si pentru ca la Astazi am fost un pic dezamagita ca paginile la care am fost « randuita » in carte nu simteam ca mi se potrivesc din punct de vedere numerologic (si nici numarul de autori – 136, 137 ar fi fost perfect). Ramasesem asa cu o neimplinire in suflet si am sperat ca la « Asta-noapte » lucrurile sa stea altfel. Si asa a si fost. In final cartea e alcatuita din scrierile a 77 de autori (ramasi dupa trierea drastica facuta de Clara Toma).

IMG_20150924_184043

Aceasta carte a fost scrisa in noaptea de Sanziene (23-24 iunie, noaptea premergatoare zilei Sfantului Ioan Botezatorul), un moment foartes pecial, numai bun pentru asternut cateva cuvinte pe o foaie de hartie sau pentru introspectie. S-a gandit bine Clara.

Am intalnit ca de obicei oameni frumosi. De data asta sala era plina de doamne 🙂 in mare parte. Asa ca era o atmosfera foarte speciala.

11997458_10207761467696240_834928182_n

M-am gandit si eu sa merg in fata si sa spun cateva vorbe insa nu am gasit nimic interesant de spus, asa ca nu am avut curajul necesar. Le felicit pe doamnele care l-au avut caci am ascultat niste impartasiri minunate, poezii si alte lucruri frumoase. Se pare ca pe unele doamne le-a inspirat atmosfera si au creat poezii adhoc. A fost foarte frumos si m-am simtit tare bine caci s-a lasat cu poze, pupaturi si imbratisari si mi-am marit si lista de prieteni de pe Facebok.

Aceasta lansare a fost educativa. Am aflat ca exista 2 tipuri de somn : somn paradoxal si somn profund.

IMG_20150924_201216 - Copy

Clara ne-a indemnat ca pe viitor sa scriem despre lucrurile nescrise. Mi-a placut asta.

Si asa cum va povesteam ca s-a intamplat la Free Hugs (ca m-am imbracat intr-un anumit fel fara sa ma gandesc cia legand hainele inconstient) asa s-a intamplat si cu o seara inainte de lansare. Desi ajunsesem acasa foarte tarziu si imi era o mare lene, am scos fierul de calcat si mi-am calcat o rochie la care ma gandisem obsedant toata ziua. Si cand am ajuns la lansare si am vazut cartea mi-a picat fisa si m-am amuzat. 🙂

IMG_20150924_183926

Ce mai ! Asa se intampla cand esti conectat la o chestie si o traiesti cu tot sufletul.

Frumos tare ! Abia astept urmatoare experienta de scris la comun.

Cartea costa 22 de lei si daca vreti sa o cumparati luati legatura cu Clara Toma. Merita ! O sa va povestesc intr-o postare viitoare.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Care e legatura dintre arta si branduri ?

Recenzie « Asta-noapte »

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly