December 10th, 2023

Cum arata lacul din Parcul Tineretului

Am iesit azi la obisnuita plimbare saptamanala cu bicicleta prin Parcul Tineretului, sa mai profit de ultimele zile de vara caci saptamana trecuta ploaia m-a gonit din parc. 🙂

Toate bune si frumoase pana am ajuns la lacul din parc, care mi s-a parut din cale afara de imputit. Se vedea ca nu a mai fost curatat de mult si arata jalnic. Planctonul sau cum se numeste (ca nu ma pricep) se inmultise peste masura probabil datorita temperaturilor ridicate din ultimele zile, astfel ca, in unele zone chiar……pute.

Mi-a fost realmente scarba de ce am vazut. Si cred ca acelasi sentiment l-au avut si ratustele din lac caci nu am vazut nici una intrand in jegul ce impanzise lacul. Doar vreo 2 sau 3 razlete si-au facut curaj sa intre pe portiunile care erau mai curate. Pana si ratustele protesteaza. Insa o fac…tacit. Nu prea sunt vocale si nu macane.

Cred ca au intrat in greva japoneza ! 🙂 Eu le-as duce pe toate sa-i macane pe birou umflatului de Piedone. Protestul ratelor furioase……………ar fi ceva cu totul si cu totul inedit ! 🙂 Dar poate ar avea efect.

Nu stiu ce pazeste acest primar….in afara de a tranti betoane peste betoane in parc, a face mici « cosmetizari » si ajustari « de ochii lumii ». In rest, nimic nu face. Curatenie in sector…………….ioc, reabilitari……doar unde are el chef si evident pe spaga…..in rest…….ioc.

La inceputul sezonului cald, lacul arata frumos, era curatat, ratustele erau la locul lor, toate bune si frumoase. Dar nu cred ca un asemenea lac poate fi curatat doar o data pe tot sezonul cald. Realitatea mi-a demonstrate ca nu. Deh, pacat ca nu are si lacul asta sistem de curatare automata. Asta ca sa nu-si bata capul cu el primarii lenesi sau firmele de curatenie care……nu stiu ce fac.

Am uitat sa precizez ca Rosal-ul are un punct de lucru fix……..in parc. Ha ha ! Ironic nu ? Nu stiu ce or pazi.

Se vede treaba ca domnul primar nu s-a mai plimbat de mult timp in parc, altfel mirosul sigur i-ar fi mutat nasul din loc, daca cumva sta prost cu vederea.

Sunt indignata de ce am vazut, de atata nepasare si indolenta pentru putinele oaze de verdeata din sector si am un singur cuvant…..scarbos !

In loc sa le ingrijeasca ce seriozitate si sa-si bata capul cum sa faca pentru a crea spatii verzi noi, nici de astea putine (care au ramas dupa ce a mai ras cateva) nu are grija.

Cateodata am impresia ca omenii astia nu traiesc pe aceeasi planeta cu restul muritorilor de rand si nu respira acelasi aer.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Cea mai recenta isprava pe munte

Cum a fost la Promenada Operei 2015

6 Comments

 1. 29/08/2015

  nuuuuu. nu e imputit, dar ochiul neinstruit nu stie sa recunoasca o ferma de broaste raioase cand vede una.

  sa nu mai vorbesc in dodii:

  da, e foarte imputit :O asta e primul lucru ce mi-a venit si mie in minte cand am vazut pozele 🙂

  Reply
  • madalina
   30/08/2015

   Ferma de broaste raioase? Hai ca-i buna asta! 🙂

   Reply
 2. 11/09/2015

  intradevar, am trecut prin Tineretului cu bicla weekend-ul trecut si din pacate e la fel.. sau chiar mai rau!!

  Reply
  • madalina
   11/09/2015

   Imi pare rau sa aud asta. Dar iti propun sa facem reclamatie la primarie si sa fim cat mai multi ca sa se miscam lucrurile totusi. Eu nu am mai fost in parc de cand am pus postarea dar voi trece zilele astea ca sa pot vorbi in cunostinta de cauza inainte sa fac taraboi.

   Reply
 3. 04/11/2015

  cred ca nu se intampla nimic si cu si fara taraboi…

  Reply
  • madalina
   04/11/2015

   Fara taraboi sigur nu se intampla nimic. Cu taraboi si cu putina presiune lucrurile se mai schimba.

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly