July 18th, 2024

Curatenia de primavara, sfarsituri, inceputuri, facelift

Mai e un pic si vine oficial primavara. Nu stiu pentru voi cum e, dar pentru mine, este vorba de anotimpul meu preferat, in care toata natura se trezeste la viata, torul se reinnoieste si se primeneste.

Teoretic, nu e nici cald, nu e nici frig, ci doar o boare de aer fresh si primele raze ale soarelui care incepe sa prinda putere cu fiecare zi ce trece. Primavara inseamna verde, ghiocei (chit ca anul asta au aparut cam de timpuriu), tuns parul (bifat šŸ™‚ ), vizita la cosmetica (bifat šŸ™‚ ), 1 si 8 martie, luna femeilor, cadouri, Super Blog, scos bicicleta si rolele de la naftalina si dat bataie la sporturi outdoor etc.

primavara 1

Primavara mai vine si cu o indeletnicire de care, cam fugim cu totii ā€“ curatenia. Si pentru ca anul asta, am avut mai mult timp la dispozitie decat in alti ani, am inceput cu primeneala in toate sectoarele si domeniile vietii mele.

Am facut curatenie in camara si debara, printre genti, podoabe, oje, rujuri, farduri, plastice, sticle si alte reciclabile, hartoagele de pe birou, agende, cartile din biblioteca (si am redus drastic numarul lor, pastrandu-le doar pe cele mai valoroase), ceaiuri, oale, cratiti, ustensile de bucatarie, detergenti, am mutat si rearanjat mobila, am schimbat ghivece si replantat unele flori pe care le aveam si de care nu ma mai ocupasem de mult, am umblat prin sifonier si am mai scapat din lucrurile pe care nu le mai purtam de mult timp. Am dat toate obiectele de care nu mai aveam nevoie. Si asa bine m-am simtit dupaā€¦.nici nu va puteti imagina. Eliberata si mai usoara – asta e senzatiaĀ !

primvara3

Parca de data asta am facut-o cu o mare bucurie, gandindu-ma ca odata cu debarasarea lucrurilor de care nu mai aveam nevoie parca ma eliberam si eu de tot felul de chestii. Si am simtit o mare usurare. Am simtit ca si casa parca incepe sa respire si ca imi multumeste pentru aceasta primeneala.

Si parca mi s-a luat un val de pe ochi si pe masura ce faceam curatenie, tot mai multe oportunitati, situatii si oameni noi incepeau sa apara in viata mea. Parca am inceput sa respir cu adevarat si sa mi se umple plamanii cu aer curat in loc de praf.

Am devenit chiar experta in a face curatenieā€¦..de tot felul. A inceput sa-mi placa si imi iese chiar repede si usor.

Si cum blogul nu putea sa ramana deoparte, a venit si randul lui. Iar unul dintre cele mai frumoase cadouri de 8 martie (de fapt primul cadou primit in avans) a fost ca un coleg din Ā«Ā breaslaĀ Ā» bloggerilor s-a oferit sa ma ajute si sa-mi faca un site ca lumea. Asa ca, in perioada asta, imi fac praf blogul, care va suferi un fel de Ā«Ā faceliftĀ Ā». Nu va fi o modificare radicala ci doarā€¦ā€¦.voi vedea eu pana la urma ce si cum va arata ca habar nu am deocamdata.

primavara2

Mai urmeaza curatenia printre emailuri, materiale publicitare adunate in ani de zile, reviste vechi, zecile de carti de vizita si voi mai vedea ce mai apare.

Anul asta, in premiera, luna martie va mai insemna si cateva calatorii (in tara), organizat evenimente (Blog Meet in special), participari la targuri. Nu ma voi plictisi, asta e cert. šŸ™‚

Asa ca va invit si pe voi sa va faceti curatenie prin casele si vietile voastre si sa va schimbati feng shui-ul. Merita efortul, va garantezĀ !

Sursa imaginiĀ : www.zodii.net, www.citatemaxime.ro

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Cum a fost la Seara introductiva Calea Eroica a Copilului Interior

Cum a fost la cursul de citire a fetei

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly