November 25th, 2020

Cum a fost la Seara introductiva Calea Eroica a Copilului Interior

Cunoastem cu totii zicerea care spune ca « Fiecare are in interiorul sau un copil ». Chit ca avem 5, 50 sau 80 de ani. Putini insa inteleg care este sensul acestei expresii si mai ales ce rol crucial joaca acest copil interior in vietile noastre.

Imprietenirea cu copilul tau interior este o revelatie esentiala din devenirea ta ca om. Lucrul cu copilul tau interior e un proces la capatul caruia culegi roadele, daca ti-ai facut bine temele. Si roadele sunt greu de explicat in cuvinte dar pot sa va spun cu mana pe inima ca au impact asupra fiecarui aspect al vietii noastre : de la relatiile cu cei din jur, cu sexul opus, cu tine insuti, bucuria de a trai pana la productivitatea la locul de munca si nu numai, succesul in afaceri, sau capacitatea de a materializa in viata ta lucrurile pe care ti le doresti.

12592737_1233133990034728_5186168581696735641_n

O cunosc pe Oana Stoianovici de aproape 2 ani si stiu de ce este in stare ca trainer. M-am dus la seara introductiva cu titlul Calea Eroica a Copilului Interior din ianuarie pentru ca suna bine si ma gandeam ca mai am si eu de aflat una si alta…pe drumul meu.

Participarea mea la seara introductiva a fost cu totul altceva decat ma asteptam. Nu a facut decat sa-mi confirme ca fiecare etapa pe care o parcursesem in cursul anului 2015 a fost exact ceea ce trebuia sa mi se intample si cum trebuia sa mi se intample ca sa « rezolv » si sa deblochez acest aspect din viata mea care ma « tinea » si la propriu (la nivel fizic) cat si la figurat sa traiesc o viata super misto.

Asa ca va spun ca tot ceea ce va spune Oana la acest eveniment e ADEVAR. Oricat de SF ar parea. Va vorbesc din proprie experienta, traita si simtita pe pielea mea.

Si daca va uitati la evenimentul de pe Facebook cam asta spune, cu vorbele ei, pe care le-am preluat pentru ca mi s-au parut elocvente.

« Devenim adulti si suntem responsabili de viata noastra dar adanc in sufletul nostru ramane un copil care are nevoie in continuare de protectie, iubire si grija. De el/ea depinde prospetimea si iubirea pe care le simtim in fiecare zi precum si spiritul de aventura si miracol. Daca esti intr-o etapa in viata ta in care simti dezorientare si lipsa de entuziasm, sau treci prin schimbari radicale in domenii esentiale, sau te simti burn out, poate a venit momentul sa reasezi lucrurile in interior si sa il cunosti pe cel mai bun prieten al tau. Da-ti voie sa gandesti magic si lasa-te surprins/surprinsa de bucuria pe care o poti simti atunci cand te conectezi cu copilul tau interior.

12734042_1242493619098765_6662315646321146723_n

Aceasta seara este deschisa si este o introducere in programul de coaching creat pentru a explora partea magica si creativa a nostra si relatia cu inima, sufletul nostru. Acest program dureaza un an de zile cu intalnire de 3-4h de doua ori pe luna, prestabilite. solicita un angajament serios care raspunde la intrebarea cum te iubesti cu adevarat si cum arata asta concret in viata ta?

Este adresat femeilor si barbatilor deopotriva si este un indemn la aventura.

“- Buna ziua! zise vulpea.

– Buna ziua! raspunse cuviincios micul print, care se intoarse, insa nu vazu pe nimeni.

– Sunt aici! zise glasul – sub mar…

– Cine esti tu ? zise micul print. Esti tare frumoasa…

– Sunt o vulpe! zise vulpea

– Vino sa te joci cu mine! o pofti micul print. Sunt atat de trist…

– Nu pot sa ma joc cu tine! zise vulpea. Nu sunt imblanzita.

– Ah, iartă-ma! Rosti micul print.

Insa, dupa un rastimp de gandire, adauga:

– Ce inseamna „a imblanzi”?

– Nu esti de prin partile locului – zise vulpea – ce cauti pe-aici?

– Caut oamenii! zise micul print. Ce inseamna „a imblanzi”?

– Oamenii – zise vulpea – au pusti si vaneaza. E foarte neplacut! Mai cresc si gaini. E singurul folos de pe urma lor. Cauti gaini?

– Nu! Zise micul print. Caut prieteni. Ce inseamnă „a imblanzi”?

– E un lucru care prea e dat uitării! zise vulpea. Inseamna „a-ti crea legaturi”…

– A-ti crea legaturi?

– Desigur! zise vulpea. Tu nu esti inca pentru mine decat un baietas, aidoma cu o suta de mii de alti baietasi. Iar eu nu am nevoie de tine. si nici tu n-ai nevoie de mine. eu nu sunt pentru tine decat o vulpe, aidoma cu o suta de mii de alte vulpi. Dar daca tu ma imblanzesti, vom avea nevoie unul de altul. Tu vei fi, pentru mine, fara seaman in lume. Eu voi fi, pentru tine, fara seaman in lume…

– Incep sa inteleg! zise micul print. E undeva o floare… mi se pare ca m-a imblanzit…

– Se prea poate! zise vulpea. Pe Pamant intalnesti tot soiul de lucruri…”

Copilul din interiorul tau este un pionier, cu o inima neinfricata spune adevarul si si-l asuma. Se lupta pentru tine si iti deschide drumurile catre visele tale. Sa-l intalnesti e o bucurie dincolo de cuvinte, sa te imprietenesti cu el este calea catre implinirea potentialului tau. »

Va mai fi o seara introductiva pe data de 18.02.2016. Iar daca nu puteti ajunge, evenimentul va putea fi urmarit si de acasa, doar de catre cei inscrisi pe lista Oanei Stoianovici.

 

Sursa imagini : Facebook

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Vine Jack Canfield in Romania frateeee!

Curatenia de primavara, sfarsituri, inceputuri, facelift

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly