November 28th, 2023

Vine Jack Canfield in Romania frateeee!

Cand am citit ca vine Jack Canfield in Romania, la Bucuresti, nu mai stiam cu care dintre maini sa ma inchin si sa multumesc Atotputernicului, Universului si tuturor sfintilor (stiuti sau nestiuti de mine). 🙂 Iar asta nu o spun asa ca sa ma aflu in treaba ci pentru ca asta cred. Si acum pentru cei care se intreaba da cine mai e si amercianul asta de-i asa de smecher……va spun doar atat.

Este considerat ,,Success Coach-ul” numarul 1 al Americii si trainerul care a ,,creat” cei mai multi milionari. Poate se prinde si de mine ceva. 🙂 Doamne ajuta !

Jack-Coperta-ok

Jack Canfield, este, de asemenea coautorul bestseller-ului ,,Supa de pui pentru suflet” despre care va povesteam aici. Detine recordul mondial pentru 7 volume aflate concomitent pe lista de bestseller-uri ale revistei New York Times.

Si daca tot am intalnit aceasta sansa extraordinara sa ajung la seminarul sau doar scriind acest articol, fara alte costuri suplimentare, am zis ca o sa-mi dau toata silinta in acet sens. Ca merita! Si aici aplic alt principiu de milionar american : Seize the opportunity !

Si pentru ca atunci cand vreau sa invat ceva, ma duc sa invat de la cei mai buni, fireste ca imi doresc foarte mult (da foarte mult nu gluma) sa fiu in sala la seminarul lui Jack Canfield. Nu de alta, dar omul chiar stie ce vorbeste, ceea ce « predica » a si trait, a si facut. Si dupa ce l-am vazut la Bucuresti si pe Bill Walsh in actiune, pot sa spun ca mana pe inima ca e tare bine sa respiri acelasi aer cu un milionar. Poate se ia. 🙂

Si daca tot ajung la Cluj, caci din pacate, a anulat celelalte 2 seminarii (cel din Bucuresti si pe cel din Iasi, deci doar seminarul din Cluj a ramas in picioare) o sa profit de ocazie sa mai dau o tura prin minunata gradina botanica de acolo, care mi-a placut atat de mult cand am vazut-o pentru prima data.

Era sa uit sa va precizez ca seminarul are loc pe data de 10 martie si e structurat in 6 pași, 64 de principii si exerciții practice, pornind de la fundamentele succesului, transformarea personala, ce presupune o echipa de succes, cum sa construiesti relații de succes, succesul financiar pana la trecerea la actiune si aplicarea acestor pasi in viata personala.

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Evenimentele lunii februarie

Cum a fost la Seara introductiva Calea Eroica a Copilului Interior

2 Comments

 1. 16/02/2016

  Abia astept sa scrii alte articole, sa ne ” molipsesti” si pe noi.

  Reply
  • madalina
   17/02/2016

   Pai tine-mi pumnii sa ajung la seminar! Doamne Ajuta!

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly