June 15th, 2024

Recenzie carte : Ce Mi-a Soptit O Vrabiuta – Biz Stone

Recent, am terminat de citit cartea “Ce Mi-a Soptit O Vrabiuta” in care am citit povestea lui Biz Stone, co-fondatorul platformei Twitter.

Ce m-a atras la aceasta carte si m-a facut sa pun mana pe ea si sa o citesc a fost, de fapt, subitlul “Confesiunile unei minti creative”. Nu m-am prins ca albastrul era fix cel de la Twitter si habar nu aveam cine e Biz Stone dar eram in cautarea inspiratiei.

Cine este Biz Stone?

“Biz Stone s-a născut în Boston, Massachusetts, în 1974. În ultimii zece ani, Stone a dezvoltat proiecte de mare amploare care susţin schimbul liber de informaţii. Este cofondatorul platformei Twitter, Inc şi consilierul mai multor startupuri din domeniul tehnologiei. Recrutat de compania Google la începutul anilor 2000, Stone l-a cunoscut şi a colaborat cu Evan Williams – mai târziu cei doi urmau să investească în propriul lor startup, părăsind compania Google. Twitter a fost fondat în 2007.

Stone a fost desemnat de revista Time drept unul dintre cei mai influenți oameni din lume.”

A fost o lectura foarte placuta. Chiar mai mult decat atat, pot sa spun cu mana pe inima ca mi-a placut maxim. E scrisa intr-un stil foarte lejer si fresh si mi s-a parut foarte reala.

Pages: 1 2

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Carti, copii si alte cele

Recenzie carte Osho – Cartea despre sex

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly