December 2nd, 2020

De ce sa le cumperi cand le poti inchiria?

Acum niste ani, era de neconceput sa incepi o afacere fara sa faci niste investitii in echipamente. Cel putin minime, in functie si de domeniul de activitate. De ceva timp, ma gandesc sa devin si eu antreprenoare dar capitolul investitii din planul de afaceri inca ma ingrozeste si imi da mari batai de cap.

Insa, in zilele noastre, cand totul evolueaza atat de rapid, iata ca moda asta cu externalizatu’ de…….orice a atins si echipamentele pe care le folosesti pentru afacerea ta.

infrastructure

De ce sa mai pierzi timpul cautand cel mai bun raport perforante – pret pentru cutare sau cutare echipament cand mai bine le inchiriezi pe toate si termini povestea ? Da, se poate. Acum poti sa incepi o afacere fara sa investesti sume colosale, cumparand tot felul de echipamente. Bine, daca ai o afacere in mediul online, cu un laptop ai rezolvat povestea, in mare. Dar nu despre astfel de activitati vorbesc eu aici. Ci ma refer la acele afaceri in care ai nevoie de ceva mai mult decat un simplu laptop si atat. Cele care necesita investitii mai substantiale.

Acum se poate ; simplu, rapid, eficient, fara sa-ti mai bati capul prea mult si fara invetitii majore. Mai ales daca esti un start up, sau o afacere de mici dimensiuni, la inceput de drum.

Nu te mai imprumuti de bani, nu te gandesti sa faci credit, dar cu o solutie de finantare eficienta, croita pe nevoile tale poti face ce nu puteai pana acum. Adica sa salvezi din capitalul initial, lucru foarte important. O stiu toti antreprenorii.

646x404

Grenke vine cu o solutie de finantare isteata iar avantajele sunt evidente :

 • Nu-ti investesti tot capitalul de care dispui in tot felul de echipamente, ci le inchiriezi protejandu-ti lichiditatile ca sa poti investi banii cu cap
 • Tii costurile sub control ; adica stii exact cat platesti in fiecare luna pentu echipamentele inchiriate (avand rate fixe) iar facturile de chirie sunt deductibile! Mare plus!
 • Nu te ingropi in acte si nu faci drumuri. Trimiti toata hartzogaraia (minimala) scanata pe mail
 • Afli raspunsul la cerea ta in maxim 24 de ore
 • Ai avans 0 si platesti trimestrial chiria pentru echipamente

Plus ca, daca echipamentele tale trebuiesc reinnoite dupa o anumita perioada, alta bataie de cap. Alti bani, alta distractie. Asa ca, daca le inchiriezi, beneficiezi mereu de echipamente de ultima generatie fara sa te mai intrebi ce faci cu cele vechi atunci cand cumperi altele noi.

Timp si bani economisiti (probabil cateva mii de euro care nu sunt de colea), costuri sub control si timp ca sa faci ce stii tu mai bine si sa-ti multumesti clientii.

Cum va suna ? Astept comentarii de la antreprenori. 🙂

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Despre prosperitate – workshop cu Andy Szekely

Haideti sa vedeti statuile vivante

3 Comments

 1. Lazar Adrian
  09/06/2016

  Esti sigura ca facturile de chirie sunt deductibile?

  Reply
  • madalina
   09/06/2016

   Nu-s experta in legislatie dar sper ca asa e.

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly