November 30th, 2023

Skiptrace – Detectivul, Mafia si Cartoforul

Skiptrace e un fim de comedie si de actiune, ce il are ca protagonist pe simpaticul Jackie Chan. Nu va era dor de un film cu « Cichie » Chan ? Mie cam da. « Pe vremea mea » cand aparusera filmele cu el, pe care le vizionam pe paine si imi placeau la nebunie, asa i se spunea. Deh, pe atunci nu invatasem inca engleza. 🙂

Meniul filmului contine urmatoarele : un mafiot « deghizat » in om de afaceri respectabil din Hong Kong – Victor Wong, care face numai rele, un detectiv orbit de razbunare dar mai catolic decat Papa – Bennie Chan (Jackie Chan), o nepoata care intra in belele si un cartofor notoriu, care pare sa fie liantul intregii povesti.

Skiptrace

Dupa moartea prietenului si partenerului sau, detectivul din Hong Kong Bennie Chan (Jackie Chan) promite sa aiba grija de fiica acestuia  Samantha si sa faca tot ce poate pentru a-l demasca pe mafiotul Victor Wong. Cum necum, Samantha intra in belele iar in scena intra smecherul cartofor Connor Watts  (interpretat de Johnny Knoville), care il ajuta pe Chan sa o elibereze pe Samantha si sa-l « aranjeze » pe mafiot.

Ca in orice film, urmeaza o calatorie pe parcursul careia atat Chan cat si Watts se dau pe brazda si isi dau seama fiecare unde au gresit in viata, isi descopera laturile ascunse si se imprietenesc la catarama.

Asa cum este de asteptat de la o comedie, filmul abunda in faze comice iar schimburile de replici sunt super spumoase. E un film relaxant, de vara, care te amuza copios.

Faza cu cheful pe care il fac cei 2 protagonisti in Mongolia, dansand pe melodia lui Adele e absolut dementiala.

Iar fanii lui Jackie Chan se vor bucura sa-l revada pe indragitul actor, in aceeasi forma de zile mari, impartind si incasand pumni de pe orice suprafata, uda sau uscata si din orice pozitie. 🙂

Pe parcursul calatoriei, Chan afla cine ii sunt cu adevarat prietenii, are parte de o gramada de aventuri, de momente de neuitat  iar la final lovitura de teatru. Fostul sau partener nu numai ca nu e mort, dar se dovedeste a fi …………………cine credeti ?

Ei nu va spun, ca sa nu va stric supriza. 🙂

Filmul intra in cinema din 22 iulie si este distribuit in Romania de Ro Image 2000.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Ce filme vedem la cinema in iulie si august 2016

Bridget Jones Insarcinata sau cum te descurci intr-un triunghi amoros daca nu ai fost cuminte

One Comment

  1. Lazar Adrian
    22/07/2016

    abia astept sa il vad 🙂

    Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly