January 28th, 2023

Bridget Jones Insarcinata sau cum te descurci intr-un triunghi amoros daca nu ai fost cuminte

Filmul « Bridget Jones Insarcinata » este o comedie romantica care continua firul aventurilor aiuritei dar foarte simpaticei englezoaice Bridget Jones, dupa cele 2 filme din celebra serie.

Pentru ca mi-a fost drag de una dintre cele mai celebre burlacite de pe marile ecrane, eram convinsa ca imi va placea si acest film. Nu m-a dezamagit. Are niste scene de-a dreptul savuroase la care toata sala a ras.

Bridget Jones are o cariera de succes in televiziune, insa la aniversarea celor 43 de ani, se gaseste singura cuc, sufland intr-o briosa si scirind rezolutii pentru viitor.

bridget-jones

Se autopacaleste ca viata de celibatara este super insa in adancul sufletului tanjeste dupa o familie. Colega ei de platou hotaraste ca e momentul sa o scoata din butoiul cu melancolie, asa ca merg impreuna la un festival, hotarate sa se destrabaleze, sa faca sex si sa petreaca salbatic ca la 20 de ani.

Bidget hotaraste sa se culce cu primul barbat care ii iese in cale, asa ca primul peste care da este sarmantul american Jack Qwant (interpretat de Patrick Dempsey), mare guru al datingului online (insa care nu are la fel de mult succes cand vine vorba de propria viata sentimentala) cu care are o aventura.

Apoi, al doilea pretendent este plictisitorul Mark Darcy (interpretat de Colin Firth), o mai veche iubire a lui Bridget, proaspat divortat.

Cei 2 barbati sunt din filme diferite ; diametral opusi, ca si caracter si nationalitate ; americanul fermecator, stralucitor si de succes, versus plictisitorul si constipatul englez.

Lucrurile se complica atunci cand afla ca este insarcinata si sa vezi dracie ca nu stie cine este tatal copilului pentru ca a folosit niste prezervative eco un pic expirate, asa ca fiecare pretendent are sanse egale. Aviz amatorilor ! 🙂 Si-apoi sa te tii incurcaturi amoroase si situatii comice.

Bridget Jones e experta in a se face de ras si a scoate pe gura numai perle, asa ca la un moment dat ajunge intr-un punct critic.

Fanele lui Patrick Dempsey nu vor fi dezamagite. E la fel de sarmant si romantic. Renee Zellweger, in ciuda operatiilor estetice, isi cam arata semnele imbatranirii.

Daca vreti sa aflati cum s-a terminat toata tarasenia si cu care dintre domni ramane in final, va invit sa mergeti la cinema, pentru ca filmul ruleaza de ieri si este distribuit de Ro Image.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Skiptrace – Detectivul, Mafia si Cartoforul

Vrei o Dacia 1300 vintage? Participa la concursul « Doua Lozuri »

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly
Verified by ExactMetrics