November 28th, 2023

Vrei o Dacia 1300 vintage? Participa la concursul « Doua Lozuri »

Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol  stabilesc o premiera in Romania, oferind cadou o masina vintage Dacia 1300, la fel ca cea folosita in comedia Doua Lozuri.

Filmul intra in cinema din 7 octombrie, este produs de Actoriedefilm.ro si distribuit de Ro Image 2000.

daciavintage

Masina aleasa pentru concurs a intrat intr-un proces de reconditionare, asa ca o vor scoate « ca noua » din atelierul Custom Cars, iar nostalgicii Dacia 1300 au sansa sa urmareasca transformarea masinii intr-un miniserial cu Bucur, Papadopol si Boguta, care poate fi urmarit pe pagina de Facebook a filmului.

Concursul, organizat in parteneriat cu Groupama, incepe pe 7 octombrie, odata cu intrarea filmului in cinematografe, si tine pana pe 4 noiembrie 2016. Tot ce trebuie sa faca participantii este sa se inscrie pe pagina www.doualozuri.ro si sa pastreze biletul care atesta ca au vazut filmul Doua Lozuri la cinema.

In plus fata de premiul cel mare, Dacia 1300, cei inscrisi pot castiga o asigurare CASCO Gradual oferita de Groupama, o iesire la masa cu Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol, precum si produse promotionale oferite de Doua Lozuri si Custom Cars.

Extragerea castigatorilor va avea loc pe data de 15 noiembrie 2016. Mai multe detalii si regulamentul pe www.doualozuri.ro

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Bridget Jones Insarcinata sau cum te descurci intr-un triunghi amoros daca nu ai fost cuminte

CodeQuest, editia 2 – un hackathon PHP CREADIV

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly