January 28th, 2023

Cel mai sexi vanator de vrajitoare

Trailerul Filmului Ultimul Vanator de vrajitoare ma cam bagase in sperieti si ziceam ca de data asta o sa vad pe ecran numai uraciosenii care sa ma sperie. Nu e chiar asa. Oricum, cel mai multi mi doream sa-l mai vad o data pe Vin Diesel in actiune caci sunt fana inraita.

Scenariul nu e cine stie ce – clasica batalie dintre bine si rau pentru soarta omenirii. Eroi legendari, vrajitoare, blesteme, vraji, simboluri, putina istorie si un vanator legendar, din cale afara de sexi. Cum ii sta paltonul ala pe el (perfect croit)…e mortal. 🙂

the-last-witch-hunter-102816lVrajitoarele traiesc inca printre noi, sub diferite forme. Iar unele nu au deloc ganduri pasnice, ba chiar uneltesc ca sa dezlantuie Moartea Neagra pentru a distruge omenirea. Kaulder (Vin Diesel) este singurul vanator de vrajitoare care mai este in viata. Are la activ o lunga serie de succese si o caracteristica deosebita. E nemuritor ! Cu asa palmares nu e de mirare ca este chemat din nou la lupta, dupa ce Regina Vrajitoare (pe care o mai omorase o data in trecut) este readusa la viata si pusa pe rele. E ferm hotarata sa extermine rasa umana.

O sa va placa sabia lui Diesel care la un moment dat e in flacari. Super tare !

A fost destul de nostim sa-l vad in filmul Ultimul Vanator de vrajitoare pe Vin Diesel cu par si cu barba impletita in codite rasta, in stil hipstaresc. Tot mai bine-i sade bec. 🙂 Insa, ca de obicei, are replicile la el si umorul mucalit.

the-last-witch-hunter-192017l-imagine

Interesanta combinatia Vin Diesel – Elijah Wood – Michael Caine. Nu prea i-as fi vazut impreuna insa era nevoie de interventiile episodice ale lui Caine care e un fel de vocea ratiunii, si-l mai tempereaza pe furiosul Kaulder.

Filmul Ultimul vanator de vrajitoare (The Last Witch Hunter) e distribuit de Ro Image si va intra in cinematografe din 23 octombrie.

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Puterea credintei – un film emotionant si educativ

O noua rubrica pe blog – Filme

2 Comments

 1. 23/10/2015

  foarte bun filmul, iar Vin Diesel ca de obicei cu atitudine..

  Reply
  • madalina
   23/10/2015

   Yap 🙂

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly
Verified by ExactMetrics