June 15th, 2024

Recenzie “Cartile pe fata” de Victor Miron

Cartea de fata am primit-o anul trecut de la Victor Miron. Imi ramasese in cap unul dintre beneficiile cititului despre care vorbeal el intr-un interviu – cititul te face mai creativ. Am avut multe tentative de a o citi insa am hotarat sa o pastrez pentru un moment prielnic cand voi a ea nevoie de o revigorare a creativitatii mele.

IMG_20150902_185443Acum in vacanta a fost momentul potrivit pentru ca daca as fi citit-o in valtoarea vietii cotidiene nu cred ca as fi avut ragazul sa o rumeg cum trebuie. Evident mi-a placut foarte mult si citind-o mi-au venit idei asa cum banuiam ca o sa se intample. 🙂 A fost de-a dreptul super misto sa descopar ce campanii misto, demarate cu resurse minime dar bine targetate au iesit din capsorul unui clujean iubitor de lectura. E din seria aia uite ca se pot face lucruri misto si cu impact pozitiv asupra concetatenilor din Romanica noastra. E o carte pe care o poti citi in 2-3 ore daca nu te intrerupi. Eu am inceput-o la Campina si am terminat-o la baile sarate de la Telega, unde am constatat cu tristete ca eram singura care citea pe sezlong. Iar postarea asta o scriu de pe telefon.

IMG_20150903_165429

Din « Cartile pe Fata » am invatat niste tips and tricks legate de Facebook. Nu ma asteptam la asta. Apoi au fost niste pasaje care mi-au dat de gandit. « Nu te intreba daca esti creativ ci in ce fel esti creativ »……hmmmm.

Apoi daca tot vorbim de beneficii ale lecturii, zice Victor ca cititul iti dezvolta muschiul recunostintei si te ajuta sa iti dezvolti empatia si inteligenta emotionala. Si iar am zis….hmmm? La aceasta perspectiva chiar nu ma gandisem. In orice caz, va recomand cu caldura aceasta carte si va astept sa-mi povestiti ce idei v-au incoltit in minte citind-o. Lectura placuta! 🙂

 

 

 

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Se cauta niste CREADIVi

« Descopera » un proiect cu suflet

2 Comments

 1. 04/09/2015

  pare interesanta si mai ales de actualitate. imi place sa descopar scriitori contemporani care vorbesc pe limba zilelor noastre.
  cat despre faptul ca erai singura care citeste… stai linistita, se intampla. eu sunt singura mamica din parc care citeste. cand imi pun ochelarii pe nas probabil ca sunt o ciudatenie a naturii. dar who cares? si in vacanta la Slanic am citit, ca ce altceva puteam face stand in camera in pat in timp ce baietii colindau prin paduri? dupa ce am terminat cartea m am intrebat de ce nu sunt biblioteci sau macar mici librarii in incinta hotelurilor…

  Reply
  • madalina
   09/09/2015

   E foartea misto si omul si cartea si mai ales campania pe care a initiat-o si care creste creste. 🙂 Sper ca tot mai multi oameni sa puna mana pe carti si sa lectureze cat mai mult.

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly