October 20th, 2020

Piesa de teatru si eveniment caritabil 5.02

CopilDrag.ro sustine si promoveaza educatia si din acest motiv a ales sa fie partener al evenimentului caritabil organizat de Asociatia „Eduprest–ITC” si cu sprijinul celebrei actrite Maia Morgenstern.

Asociatia ”Eduprest –ITC” sustine si promoveaza interesele copiilor si tinerilor în vederea formarii lor profesionale.

Proiectul “Schimba Destine” isi propune sa organizeze cursuri de formare profesionala pentru tinerii din centrele de plasament. Pentru atingerea obiectivului propus in acest proiect, Asociatia ”Eduprest –ITC” organizeaza o serie de evenimente caritabile in vederea colectarii de fonduri.

Asociatia ”Eduprest –ITC” are ca scop sustinerea si promovarea intereselor tinerilor in formarea lor profesionala si ofera cursuri gratuite tinerilor orfani. In vederea implementarii acestui proiect, Asociatia ”Eduprest –ITC” se bucura de sprijinul celebrei actrite Maia Morgenstern si in colaborare cu Colegiului Tehnic „Mihai Bravu” organizeaza aceste cursuri in cadrul Colegiului.

Spectacolul „Mazl Tov …..and Justice for all!” – este primul eveniment din seria evenimentelor ce se vor organiza in sustinerea proiectului “Schimba Destine”, ce se va desfasura Palatul Copiilor din Bucuresti in data de 5 Februarie 2016, la ora 20:00.

mazl tov

Spectacolul „Mazl Tov …..and Justice for all!”este o comedie cu focurile de artificii ale umorului evreiesc si cantece traditionale pline de voiosie. Umorul si muzica – iata un bagaj minimal pe care oricine il poate lua cu sine oriunde s-ar duce. Este totodata si o buna terapie impotriva vicisitudinilor vietii, pe care evreii le-au exersat indelung. Cine nu crede, sa încerce si el si sa-si aminteasca de vorbele neintrecutului umorist salom Alehem, care spunea: ”Rasul?! Dar rasul este sanatate curata, prescris de orice medic bun!”. ”Mazl Tov… And Justice For All!” este un spectacol spumos in care radem si ne bucuram impreuna, ascultand istorioare mai vechi (ca vinul bun) si mai noi, precum si cantece populare evreiesti.

DISTRIBUTIA: Maia Morgenstern, Mihai Ciuca, Roxana Guttman, Nicolae Calugarita, Geni Brenda, Nicolae Botezatu, Arabela Neazi, Veaceslav Grosu, Dorina Paunescu, Catalin Stelian, Cabiria Morgenstern, Bucharest Klezmer Band

REGIA: Andrei Munteanu

GENUL: Comedie

LIMBA: Româna

DURATA: 1 ora si 30 minute

BILETE:  Biletele pentru acest spectacol se pot achizitiona de la casa de bilete a Teatrului Evreiesc de Stat (bvd. Mircea Voda, nr. 24) sau online din reteaua Eventim

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Impresii dupa piesa Jocul Regilor

Cum a fost la Festivalul Bucurestii lui Caragiale

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly