October 22nd, 2020

Maine merg la Food Bloggers editia de iarna 2017

Bloggeri culinari, chefi, jurnalisti, branduri renumite, oameni care le au cu gatitul si cu online-ul sau doar amatori (de bunataturi :)) se aduna maine la editia de iarna a conferintei Food Bloggers 2017 – cel mai important eveniment din blogosfera care are legatura cu mancarea.

Evenimentul are loc maine la Hotel Radisson iar daca vreti sa fiti la curent cu ce se intampla pe acolo in timp real, aflati ca toata conferinta va fi transmisa live aici sau urmariti hashtagul oficial #foodbloggers17.

Fiind plecata cu turistii, am absentat « motivat » de la editia din vara a Food Bloggers dar am zis ca-mi iau revansa acum in iarna. Ca tot suntem in decembrie – luna in care bagam in noi cel mai mult si ne e gandul la bunatatile de pe masa de Craciun. Asta o sa fie preambulul pentru mine. 🙂 Iar daca va uitati la pozele de anul trecut,…..o sa intelegeti despre ce vorbesc.

Abia astept sa vad ce se mai intampla prin industria de cooking, sa ma reintalnesc cu alti bloggeri si oameni care au legatura cu gatitul si online-ul si sa mai « fur » cate un siretlic de la unii si altii.

Programul conferintei Food Bloggers 2017 cuprinde 3 sesiuni : Instagram for Bloggers, Cum iti cresti blogul si Ce spun chef-ii. Daca vreti sa aflati mai multe si sa vedeti cine sunt invitatii conferintei, intrati aici.

Ca de fiecare data, organizatorii ne suprind cu tot felul de bunataturi, suprize si concursuri, asa ca abia astept sa vad ce au pregatit pentru maine. Zau ca ma simt ca un copilas inainte de a deschide cadourile de Craciun. In orice caz sunt sigura ca nu voi fi dezamagita.

Stati pe aproape ca o sa va incant ochisorii cu pozele delicateselor cu care ma voi delecta maine impreuna cu ceilalti bloggeri prezenti la eveniment.

Si cine stie ce concurs mai castig anul asta ! Am ochit unul interesant care are ca premiu participarea la niste ateliere de gatit. Nu mi-ar strica, zic ! 🙂

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Evenimentele lunii decembrie 2017

Dulciuri si condimente la FoodBloggers din iarna 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly