July 18th, 2018

Dulciuri si condimente la FoodBloggers din iarna 2017

Cum este sa incepi ziua cu dulciuri la micul dejun, dulciuri la pranz si la gustarea dintre sesiunile de la FoodBloggers editia de iarna 2017 tot dulciuri ? Nici eu nu mi-am putut imagina asa ceva pana nu am experimentat pe pielea mea.

M-am infruptat din toate. Ma rog, aproape din toate caci la un moment dat chiar nu am mai putut sa vad dulce in fata ochilor desi marturisesc sincer ca eram ca un copil lacom care vrea sa se infrupte din tot. Am capitulat in fata patimii lacomiei de dulciuri. Bine ca nu ma tine prea mult, in general. 🙂

Si ca sa mai las dulciurile la o parte, ca sa nu ziceti ca va fac in ciuda, am sa va impartasesc pe scurt niste lucruri utile, zic eu, pe care le-am retinut in urma participarii la minunata conferinta FoodBloogers din iarna (fara zapada in Bucuresti) a lui 2017, de la onorata si distinsa audienta, speakeri, branduri, jurnalisti, bloggeri culinari si in general oameni care au legatura cu gatitul si cu bloggingul.

Sfaturi utile pentru bloggeri :

  • E important sa ai contacte cu brandurile iar participarea la evenimente e un bun prilej de socializare si de facut cunostinte noi
  • Nu neglijati Instastory-ul ! (ca mine :))
  • Vezi-ti de treaba ta, nu te baga in scandaluri, barfe, ci scrie constant si cu integritate
  • Abordeaza tu brandurile si arata-le ce beneficii pot avea din colaborarea cu tine
  • Influencer marketingul a venit mai important si trebuie musai sa fii multilateral dezvoltat
  • Creste-ti comunitatea pe tot ce se poate : Facebook, Instagram, Google+
  • Nu mai e atat de important sa fii constant pe blog, in macrocontent ci e important microcontent-ul
  • Sustine online-ul cu offline-ul
  • Trending influencers – tool care genereaza o lista de bloggeri cu x caracteristici. Brandurile in folosesc din ce in ce mai mult

Discutiile s-au incins la sesiunea Chefs Talk si astea au fost sarea si piperul conferintei iar concluziile sunt urmatoarele :

  • Scoala ordoneaza. Daca vrei sa devii un chef bun du-te in invata de la un chef adevarat chiar daca esti platit mai putin. Nu te lasa incantat de un salariu mai mare ca acolo sigur e ceva dubios
  • E necesara educatia si dezvoltarea personala
  • « Suntem niste copii prosti si razgaiati », Incapabili de a ne uita in oglinda si de a ne accepta asa cum suntem. Inainte de a transforma e bine sa incerci sa intelegi mai intai », cel putin asta crede chef Adi Hadean

Si ca sa ma intorc iar la lucruri bune, Lidl, unul dintre sponsorii evenimentului ne-a rasfatat cu dulciuri din gama Deluxe, exceptionale si ademenitoare. Rasfaturile astea sunt binevenite, trebuie sa recunosc. 🙂

Si ca sa nu mi se aplece de la atatea dulciuri, le-am stins cu o bere Silva, dupa ce am aflat povestea berii si a modului de fabricatie dintr-un panou interactiv.

Cele mai misto mi s-au parut prajituricile cu ravas de la standul Lurpak si se pare ca au fost norocoase caci am castigat un sort de bucatarie, care e atat de lung incat pot sa-mi fac din el o rochie. 🙂

Si pentru ca veni vorba de castiguri si la standul Tefal mi-a suras norocul, pentru ca am castigat un cooking show care se va tine in luna ianuarie si la care mor de nerabdare sa ajung. Ce-i drept a fost punct ochit punct lovit caci imi pusesem in cap sa castig acel premiu si ma bucur ca am reusit. 🙂

Asa ca, nici de data asta nu am plecat cu mana goala de la FoodBloggers.

Iar daca sunteti curiosi sa stiti mai multe, gasiti pozele aici si inregistrarile aici.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Maine merg la Food Bloggers editia de iarna 2017

Cum a fost la Digital Divas 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly