November 29th, 2022

Anul asta sunt BLOGGER AMBASADOR la Food Bloggers de vara 2017

Pe 7 iunie la JW Marriott Hotel Bucharest se intampla prima editie din 2017 a Food Bloggers – cel mai important eveniment la care se intalnesc oameni care au legatura cu gastronomia : bloggeri culinari si nu numai, branduri, chefi, influenceri, jurnalisti, fotografi, persoane publice etc. La Food Bloggers se discuta despre mancare sau despre ce inseamna cultura gastronomica, interactiunea cu brandurile, provocarile intalnite, fotografia culinara si cate si mai cate. Si nu, nu se fac schimb de retete culinare, desi le mai scapa speakerilor cate un pont legat de gatit, ci despre retete de succes in lucrul cu brandurile, despre cum sa-ti transformi pasiunea in afacere, despre blogging, cititori si audiente.

FBC

Dupa mai multi ani in care am participat ca simplu blogger, anul asta se pare ca eforturile si stradania mi-au fost rasplatite si uite asa am primit statutul de Blogger Ambasador la Food Bloggers – editia de vara 2017.

De ce ma duc acolo? Pentru inspiratie, pentru ca imi plac modelele de viata si povestile de succes (pe care sa le impartasesc cu voi, cititorii mei), pentru socializare (caci imi place sa ma reintalnesc cu alti bloggeri) si de ce sa nu recunosc, ma dau in vant dupa surprizele culinare pe care ni le pregatesc mereu organizatorii si sponsorii evenimentului.

afis FB17n

Deja am de degustat maine 2 noi sortimente : unul de branza si unul de bere. 🙂 Dar nu va spun mai multe…surpriza.

Stati linistiti dragi cititori, o sa ma sacrific (ce sa fac ?) si o sa mananc si pentru voi. Si o sa mai si pun poze cu ce mananc pentru a fi sigura ca v-am facut pofta. 🙂 Atentie ! Nu cititi pe burta goala ! Am zis !

Daca v-am facut curiosi sa stiti ca evenimentul se va transmite live si il puteti urmari aici.

 

 

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Cu ce jocuri te delectai in copilarie?

Maine sunt speaker la Business Girls

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly
Verified by ExactMetrics