Vineri 24 iunie2016, bloggeri culinari sau nu, chefi, fotografi, branduri, jurnalisti si specialisti din industrie se reunesc la JW Marriott Grand Hotel pentru a prezenta publicului ultimele noutati din domeniul gastronomic.
Anul trecut, am scapat editia de vara dar am participat la cea de iarna si nu am plecat cu mana goala. Am castigat 8 kg de inghetata de la Haagen Dasz (fix in mijlocul iernii 🙂 ) asa ca am facut pe Mos Craciun pentru familie si cunostinte.
Anul asta sunt tare curioasa ce surprize ne-au pregatit organizatorii si brandurile prezente la eveniment. Orice ar fi, sunt sigura ca o sa-mi placa, ca si data trecuta. Vorba aia, nu in fiecare azi ai ocazia sa degusti preparate realizate chiar in fata ochisorilor tai de un chef vestit sau sa asculti sfaturi interesante si rafinate de la profesionisti in domeniu.
Sa fim sinceri, nu ai cum sa te gandesti la Food Bloggers fara sa te gandesti la tot felul de bunataturi care mai de care. O sa fie dezmat si rasfat……….culinar. 🙂
Daca v-am facut curiosi, sa stiti ca « meniul » de la vineri arata cam asa :
Working with Brands – participantii vor invata cum sa isi construiasca o strategie de comunicare impreuna cu un brand;
Chefs Talks – bucatari cunoscuti vor impartasi din retetele lor de succes;
Food Blogging Trends – o sesiune ce urmareste cele mai noi tendinte in gastronomie;
Starting a Business – o discutie interesanta despre cum se pot pune bazele unui business pornind de la un blog de food
Stiu ca v-am facut pofta dar stati fara grija ca o sa umplu instagramul cu poze si cu relatari despre ultimele tendinte in materie de chestii culinare. Ca doar o sa am de la cine invata. Lista vorbitorilor e impresionanta si abia astept sa-l vad pe Chef Joseph Hadad.
Daca vreti sa participati la conferinta Food Bloggers – summer edition, fuguta ca azi e ultima zi de inscrieri. Va sfatuiesc sa nu ratati evenimentul !
Si daca vreti sa fiti la curent cu ce se intampla vineri, cautatui hashtagul oficial #foodbloggers16.
ai grija la kg 🙂
As! La mine nu-i problema ca nu se pune. Deci sunt linistita!
Hai s-avem pofta 🙂
O sa avem sigur! 🙂