November 30th, 2023

#farafrica si cu tupeu inainte

Fara frica si cu tupeu inainte…..asta este de ceva vreme noul meu motto in viata. Si atunci cand am momente dificile, de ezitare, in care mintea incepe sa-mi dea tot felul de motive pentru care eu nu pot sa fac cutare sau cutare lucru si daca nu am alaturi pe cineva care sa imi spuna ceva de incurajare, ma motivez singura. 🙂 Si zau ca functioneaza !

Pe vremuri, era o vorba care zicea cam asa : «  Frica pazeste pepenii » dar cred ca a cam fost un pic prost inteleasa. Frica, precum si tot evantaiul de emotii umane este necesara in anumite situatii si absolut inevitabila in viata asta ; pentru ca suntem oameni. Frica a fost ceea ce pe multi (inclusiv pe mine) i-a tinut blocati si incapabili de a face multe lucruri.

Cheia este sa acceptam ca exista, sa nu incercam sa o reprimam ci sa ne uitam la ea si sa incercam sa intelegem ce are sa ne invete. Absolut toate emotiile umane vin sa ne invete ceva.

DrOetker

Totul este sa nu lasam frica sa ne blocheze si sa ne limiteze din a face lucruri. Si absolut orice om a avut astfel de momente sau perioade dificile in viata asta dar cumva am reusit sa trecem peste si sa mergem mai departe. Apoi, dupa ce am vazut ca putem, privim in urma si vedem ca de fapt frica era doar in capul nostru. In realitate nu exista.

Noua campanie a celor de la Dr. Oetker vorbeste fix despre acest gen de intamplari si despre cum am reusit fiecare dintre noi sa trecem de ele #farafrica.

In acest sens au lansat site-ul http://www.prajiturifarafrica.ro/ unde si-au propus sa adune mai multe astfel de povesti ale celor care au depasit cu bine momentele grele din viata lor. Mai mult, pentru a-i ajuta la randul lor pe cei aflati la nevoie, Dr. Oetker doneaza cate un euro catre SOS Satele Copiilor pentru fiecare poveste inscrisa in platforma. Donatia va merge catre divizia Mama SOS, care ofera copiilor vulnerabili, ce au pierdut sprijinul familiei biologice, o a doua sansa de a creste alaturi de o familie iubitoare.

Mi se pare o initiativa buna si am o lista intreaga de intamplari pe care le voi pune acolo. Si am descoperit ca uneori e dificil sa treci peste frica de una singura asa ca e bine sa ceri si sa accepti ajutorul celor din jur.

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

E la moda sa iti trimiti copilul in tabere educationale

Directioneaza 2% la Agent Green daca iti pasa de padurile Romaniei

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly