December 12th, 2019

Anul asta Sf. Valentin o “arde” pe bloguri

Societatea de consum ne-a obisnuit de cativa ani buni incoace, ca vrem nu vrem, luna februarie cica musai trebuie sa fie luna iubirii.

Cei care nu traiesc dupa principiul « Noi sarbatorim dragostea in fiecare zi ! » si prin urmare nu ne intereseaza Sf. Valentin (da, sigur !), s-ar putea gandi sa sarbatoreasca Dragobetele. Nu de alta, dar e mai romanesc si mai autentic, decat o sarbatoare pagana la origine si care nu are prea multe legaturi cu a noastra cultura.

Valentin sau Dragobete, oricum e un prilej de a te gandi la persoana iubita, de a te gandi la sentimentele ce va leaga, sau pur si simplu de a petrece timp de calitate impreuna. Eu zic ca o « verificare » asa din cand in cand e bine venita! 🙂

blog my valentine

Sfintii sunt si ei in pas cu tehnologia (va spun din experienta!), asa ca anul asta, dragul de Valentin a « coborat » si pe bloguri. Si nu oricum, ci a venit cu sacul plin. Adica cu campanii multe, la care, noi bloggerii putem castiga premii interesante. Si cine stie, poate le facem o surpriza placuta si persoanelor iubite cu premiile castigate. 🙂

Treaba sta in felul urmator. Un blogger se poate inscrie cu minim unul si cu maxim trei articole. Sponsorul jurizeaza fiecare articol in parte si acorda o nota de la 1 la 10 (cu zecimale) fiecarui articol. Articolul cel mai bine notat (daca bloggerul scrie mai mult de un articol pentru o campanie) din cadrul fiecarei campanii individuale intra in calcul pentru clasamentul campaniei Blog My Valentine.

Noi sponsori se vor alatura Campaniei Blog My Valentine pe parcursul desfasurarii acesteia.

Spor la scris si la facut daruri persoanelor iubite!

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Cum a fost la Gala Super Blog 2014 – editia de iarna

Tu cata mancare risipesti fara rost?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly