January 28th, 2023

Cum a fost la concert la Sia

Miercurea trecuta a avut concert la Bucuresti cantareata australiana Sia.

In Piata Constitutiei, pe aceeași scena unde cantase duminica Rihanna, In cadrul Zutopia.

Nu prea eram hotarata sa merg pentru ca nu prea stiam cine e si ce hram poarta. Fix in seara de dinaintea concertului, am inceput sa caut pe Youtube melodiile ei. Si ce sa vezi? Am avut marea surpriza sa constat ca eram deja fana Sia. 🙂 A fost o faza super nostima. De fapt, ii cunosteam deja multe dintre melodii dar nu stiam ca ea le canta. Caci nu prea am fost la curent cu noutatile muzicale, cel putin in ultimul an. Nu ma prea omor cu chestia asta.

IMG_20160817_201926

Asadar dupa ce am descoperit fana din mine 🙂 am hotarat sa merg la concert.

Mi-au placut foarte mult cei care au cantat in deschidere, trupa Selah Sue. Au cantat foarte misto americanii, au fost foarte calzi si chiar s-au chinuit sa pronunte de mai multe ori numele Bucurestiului. Au fost foarte amuzanti ca ziceau Bucurestii. 🙂

Spre deosebire de Rihanna, care a intarziat ca o diva, Sia a intrat pe scena fix la ora stabilita.

Mi-a placut concertul si nu am regretat ca m-am dus. Suna foarte bine live. Show-ul a fost simplu, fara costume extravagante, fara efecte speciale.

Bineanteles din tinuta Siei nu au lipsit celebra peruca si funda cu care ne-a obisnuit.Si nici simpatica Maddie Ziegler de pe scena, pe care s-a zbantuit aparent haotic asa cum face si in videoclipuri.

IMG_20160817_221851

A fost un concert combinat cu dans contemporan, o imbinare inedita, ca un fel de poveste. Dar parca un pic stranie. Sau poate asa mi s-a parut doar mie, pentru ca era pentru prima data cand piesele pe care le stiam de la Radio au prins un pic contur si am vazut-o pentru prima data pe Sia.

Ce nu mi-a placut a fost ca Sia nu a interactionat absolut deloc cu publicul, si-a patrat postura fixa, rece si parca imobila si a cantat fix 60 de minute, fara bis. A venit, a cantat, a plecat. Scurt si cuprinzator. A incheiat bineinteles cu piesa Chandelier, preferata mea.

La final, am avut senzatia ca s-a terminat concertul foarte brusc  caci Sia ne-a spus la revedere si a plecat de pe scena, fara bisuri sau altceva.

Dar probabil ca doar atat o platisera sa cante.

Cel putin a fost bine ca in timpul concertului a mers internetul si era semnal la telefon nu ca la Rihanna.

Ma rog, una peste alta, concertul Siei pe fond de luna plina mi-a placut.

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

La Antipa am avut intalnire cu Hatzegopteryx

Buchetul rezista ca si coafura si machiajul

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly
Verified by ExactMetrics