November 28th, 2023

Buchetul rezista ca si coafura si machiajul

De obicei nuntile sunt prilejuri de bucurie, de celebrare a dragostei si de distractie. Insa, viata bate filmul asa ca nu toate decurg asa, ca-n povesti.

Ea isi comandase rochia perfecta si aproape totul parea pus la punct. Ce mai, nunta perfecta, asa cum si-o dorise inca din copilarie, cu omul pe care-l iubea. Numai ca buchetul inca nu sosise. Si mai ramasesera mai putin de 24 de ore pana la marele eveniment. Organizatoarea de nunti o asigurase ca urma sa soseasca la timp de la floraria online de unde il comandase. Nu era o comanda obisnuita ci una speciala.

Era un buchet de mireasa facut din pietre pretioase. Costase o mica avere dar socrul mare nu s-a uitat la bani caci era vorba de fericirea unicei sale fiice in ziua cea mare iar asta nu se putea cumpara cu bani.

vintage-roz

Totusi mireasa avea ceva emotii. Simtea o neliniste in adancul sufletului si sentimentul ca ceva neplacut avea sa se intample nu-i dadea pace.

Veni si ziua cea mare. Toata lumea era adunata in impresionanta catedrala catolica, cea mai mare din oras, in asteptarea mirilor. Intr-o camera, mireasa inconjurata de cateva dintre domnisoarele de onoare, astepta momentul “intrarii in scena”.

Una dintre domnisoarele de onoare o trase la o parte si ii spuse in soapta ca avea sa-i faca o marturisire. Era una dintre cele mai bune prietene. Aceasta incepu din senin sa planga si spune ca nu mai putea pastra secretul. Tatal copilului pe care il astepta nu era partenerul ei oficial, ci…..mirele. Mireasa intepeni ! Se lasa o lunga tacere. Simti cum o cuprinde o furie si nu stia ce sa faca mai intai. Sa-si infiga mainile in parul tradatoarei de prietena sau sa-i sara la beregata barbatului cu care urma sa-si uneasca destinul. Oare cum ii putusera face una ca asta fara ca ea sa observe ?

Presimtise ea ceva dar la asa ceva chiar nu s-ar fi asteptat.  Era prea mult.

Primul obiect pe care l-a apucat a fost buchetul de mireasa. A iesit val vartej din camera si in loc sa porneasca de la intrare catre altar, asa cum era prevazut, iesi direct in fata mirelui, cu fata transfigurata. Mirele facu ochii mari, apoi o vazu pe prietena miresei care ii facu un semn din cap ca secretul lor se aflase. Mirele evalua repede situatia si in cateva secunde se rasuci pe picioare si o lua la fuga spre iesire, in mijlocul multimii de invitati contrariati. Mireasa alerga urland dupa el si arunca dupa el cu buchetul de mireasa. El cazu ca secerat asa ca nunta s-a terminat cu o incaierare generala si cu mirele la Urgenta.

Uite la ce poate folosi un buchet de mireasa ! Buchetul rezista dar capul mirelui nu. 🙂

Sursa imagini : https://buchetemireasa21.wordpress.com

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Cum a fost la concert la Sia

Agentiile matrimoniale versus consumatori

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly