February 25th, 2024

Cum a fost la Rihanna, ce mult mi-a placut Delia

Duminica a avut loc unul dintre cele mai asteptate evenimente ale acestui an – concertul Rihannei, in cadrul Zutopia.

Mi-am dorit sa merg si eram convinsa ca avea sa fie un super concert. Mai ales ca se anunta in deschidere si Delia.

Ca de fiecare data, cand te duci la un concert al unui artist strain ca la pomul laudat iti cam iei teapa. Nu ar fi prima data. As putea sa enumar cateva nume grele la care s-a intamplat sa-si cam ia publicul teapa. Deci nu e vorba aici doar de asteptarile mele.

IMG_20160814_195345

Mi-a placut Delia. A facut spectacol cu adevarat. Avea o tinuta spectaculoasa si o coafura asisderea, in stilul ei. A cantat cam jumatate de ora. Dar a meritat fiecare minutel. A terminat undeva pe la ora 20.00.

Rihanna era anuntata la ora 21.00 si a intarziat ca o diva, o jumatate de ora.

Deci, Rihanna a « cantat » de la 21.30 pana la 23.00 cu tot cu bisuri.

Asa ca intre 20.00 si 21.30, spectatorii s-au delectat cu…nimic. Era o muzica data incet si a fost cam trista atmosfera. Nu inteleg de ce nu au pus-o pe Delia sa cante mai tarziu. Cel putin, ar fi fost mai bine sa fie o pauza de jumatate de ora intre cele 2 dive decat o ora si jumatate in care sa nu ai ce face. Nici macar netul nu mergea asa ca nu prea puteai sa-ti omori timpul cu retelele sociale, semnalul de la telefon nu prea era cine stie ce si nici stele nu erau pe cer, ca sa ai macar ce admira. 🙂 Si sa mai si stai in picioare atatea ore…pe uscat. Ma rog, vorba vine, caci micii si berea nu au lipsit din peisaj. 🙂

IMG_20160814_213319

Iarasi o chestie pe care nu o inteleg e povestea asta cu lipsa semnalului la telefon si a netului. La mai toate concertele mari se intampla asta si zau daca pricep ratiunea din spatele acestui bruiaj. Poate ma lumineaza si pe mine cineva in aceasta chestiune.

O chestie care mi s-a parut amuzanta a fost amplasamentul locurilor la VIP. Adica cele pentru care plateai mai scumpe bilete, erau puse fix langa gardul Palatului Parlamentului, adica in cel mai indepartat punct fata de scena. Deci nicidecum in fata scenei, ca doar de aia dai atatia bani « ca sa stai in fata ». Iaca, de data asta, zicala romaneasca nu s-a aplicat. 🙂 Nu stiu ce o fi fost in capul celor care le-au cumparat. De ce ar insista cineva sa dea multi bani ca sa stea departe de scena ? Inca o chestie care imi dapaseste logica.

IMG_20160814_215355

Cat despre concertul Rihanei, ce pot sa spun ? O mare dezamagire ! Impresia mea a fost ca a cantat cu jumatate de masura. S-a cam conservat. Iar pe alocuri chiar a facut playback. Deci, vorba vine « cantat ». Avea o coafura foarte simpla si cuminte, o tinuta foarte decenta. Pana aici nimic gresit, insa parca nu era stilul ei totusi. Si intreaga aparitie nu a avut nimic spectaculos, nimic din show-ul la care se astepta toata lumea. Nu ca ar fi neaparat necesar ca un artist sa faca nu stiu ce extravagante ca sa ai senzatia ca e spectacol, dar parca i-a lipsit sarea si piperul.

A cantat majoritatea hiturilor cunoscute si macar a stiut ca se afla in Bucuresti. 🙂 A si interactionat putin cu publicul, insa toata prestatia ei a fost mult sub asteptarile publicului. Sincer, daca dadeam banii pe bilet mi-as fi bagat nu una ci 2 unghii in gat de ciuda.

Pe scurt, nu mi-a placut concertul Rihannei.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

De ce merita sa participi la Webstock

La Antipa am avut intalnire cu Hatzegopteryx

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly