September 18th, 2020

Cum a fost la Noaptea Agentiilor

La inceput de aprilie, fix intr-o seara in care batea vantul ca nebunu’ si mirosea a zapada de la munte, pe terasa la The Group, s-a incins atmosfera la Noaptea Agentiilor.

21165_1553924924874559_3043145268690808424_n

Evenimentul Noaptea Agentiilor face parte din seria Noptile Industriilor Creative, semnat The Institute.

Participa oamenii din agenţiile de publicitate, PR şi media, clientii acestora, colegi de grup si pe alocuri….bloggeri. 🙂

Tema de anul acesta a fost “play & work” care s-a transformat in “play with work”. Munca fara distractie e ca nunta fara lautari. 🙂

Este un fel de mare petrecere, un pretext de intalnire al oamenilor din industrie, ca sa mai afle ce fac « vecinii » sau concurenta, o sansa pentru tinerii aspiranti sa vada in ce consta munca publicitarilor, iar pentru agentii este o buna ocazie sa-si prezinte munca, echipa si spatiul de lucru intr-un mod inedit atat clientilor cat si potentialilor parteneri. E un fel de invitatie in « bucataria » proprie. 🙂

Gazdele n-au pregatit multe surprize misto, ca sa mai uitam de vantul potrivnic, ce parca-si pusese in cap sa goneasca toti invitatii de pe terasa. L-am ignorat si cam asa arata terasa dupa orele 21.00.

Atractia serii a fost de departe, panoul cu selfie stick-uri al celor de la Tribal Worldwide Romania, dar si panoul publicitar outdoor al  OMD precum si ochelarii rosii. 🙂 Se intele ca nu le puteam rata. 🙂 Pana atunci nu am realizat cat de sexi te poate face sa arati un joben.

Invitatii au fost provocati la Pictionary – un concurs de mima in care trebuia sa ghicim ce reprezinta desenele celorlalti (pe o tema data) pregatit de Porter Novelli Romania.

Imposibil de ignorat a fost si norul Media Investment, care semana cu o vata de zahar, care ne infatisa cyber-realitatea in care traim.

noaptea agentiilor thegroup (26)

Printre surprizele gustoase am gasit si

IMG_20150402_211727

Am cunoscut oameni interesanti printre care si o femeie interesanta cu care am simtit imediat ca sunt pe aceeasi lungime de unda – Mirela Oprea – autoarea recent lansatei carti “Falsa identitate”.

cu Mirela Oprea

cu Mirela Oprea

In concluzie, e misto sa fii inconjurat de atatea minti creative. Nu am stat insa foarte mult pentru ca……m-a zburat vantul. 🙂

IMG_20150402_214258

A fost insa un atrenament bun pentru weekendul la munte cu bloggerii de la SuperBlog. Mi-am facut aclimatizarea. 🙂

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Sf. Gheorghe ca la carte

Cum am enervat un general si un colonel

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly