June 20th, 2019

Cu cine ai cei mai multi prieteni in comun pe Facebook?

V-ati gandit vreodata sa faceti un inventar al persoanelor cu care aveti cei mai multi prieteni in comun pe Facebook ? Pe principiul spune-mi cu cine esti prieten pe Facebook ca sa-ti spun cine esti sau ce interese si preocupari ai.

Lista de prieteni spune multe desppre o persoana iar cine are ochiul format isi poate da seama in 2 timpi si 3 miscari cu cine are de-a face pe Facebook.

Cand ati luat ultima oara la puricat lista de prieteni virtuali ? Este un bun exercitiu si pot sa spun ca uneori aduce chiar concluzii surprinzatoare.

Mi-e mi-a venit ideea asta acum cateva zile si m-am gandit sa-mi iau la puricat, lista de prieteni de pe Facebook.

facebook-friends

Eu sunt mai selectiva de felul meu atunci cand e vorba de acceptat cereri de prietenie. Nu sunt genul de om care sa adauge pe oricine in lista de prieteni ci doar atunci cand am ceva idei, interese sau preocupari comune cu persoana in cauza. Doar daca ne-am vazut vreodata sau am schimbat cateva vorbe in online sau in offline nu e pentru mine un motiv suficient ca sa ma faca sa adaug pe cineva in lista de prieteni de pe Facebook.

Nu ma intereseaza cantitatea ci calitatea oamenilor din lista mea. Si e foarte important sa simt ca rezonez cu acea persoana pe un anume domeniu sau subiect. Sa avem ceva in comun ca altfel de ce ne-am imprieteni ?….chiar si pe Facebook.

In felul asta…..nu prea am avut batai de cap si nu a trebuit sa prea folosesc butonul Unfriend. Asa ca…zic ca strategia mea e buna.

Ca sa fie reprezentativ (cat de cat), am luat si eu persoanele cu care aveam de la 60 de prieteni comuni in sus. Batalia a fost stransa intre cele 2 domenii importante pentru mine, care imi ocupa mintea, timpul si preocuparile.

Si uite asa, bloggingul a batut dezvoltarea personala. Eram ferm convinsa ca va fi invers, si de asta spuneam mai sus ca e un bun exercitiu si iti arata foarte clar incotro se indreapta energia, timpul si preocuparile tale. Eu zic ca merita sa petreci o ora cu asta. Sau mai mult…pentru cine are cateva mii de prieteni.

Desi trebuie sa recunosc, ca in ultima vreme am cam vaduvit bloggingul si nu m-am prea omorat cu scrisul, caci am fost putin chefless. 🙂

Luand lista la puricat, mi-am dat seama ca de la unii dintre prieteni nici nu primeam notificari caci nu bifasem mereu casuta « Get notifications ». Asa ca am remediat si acest aspect.

 

Sursa imagine : http://blogs.longwood.edu

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

(Guest post) Legătura dintre linişte şi succes

Despre carti si reduceri

2 Comments

 1. 03/07/2015

  Faină ideea ta. Am găsit deci ce voi face în weekend 🙂

  Reply
  • madalina
   05/07/2015

   Multumesc. Gata curatenia in lista de prieteni? Daca inca nu, spor la treaba si astept sa imi spuneti concluziile.

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly