August 21st, 2019

Prezentare Catalin Botezatu 7 martie 2013

Am primit pe Facebook o invitatie interesanta de la unul dintre designerii mei preferati, Catalin Botezatu care organiza o prezentare de moda in care arata in premiera in Romania cea mai noua colectie a sa pentru doamne – “Birds”, care a fost foarte bine primita la New York Couture Fashion Week acum 3 saptamani, dupa spusele sale. Pe langa aceasta colectie, audienta prezenta la acest eveniment (compusa din fotografi, ziaristi, oameni din moda, admiratoare sau simpli calatori) a putut urmari cei mai cunoscuti manechini din Romania prezentand articole din colectia Ego Men’s Fashion.

 
Evenimentul s-a desfasurat intr-o ambianta neconventionala si totalmente neobisnuita pentru o prezentare de moda – Aeroportul Henri Coanda, in colaborare cu Compania Nationala Aeroportul Bucuresti.
Pentru mine a fost o surpriza inedita pentru ca nu imi imaginam vreodata ca pe un aeroport ar fi posibila o prezentare de moda. Dar, dupa cum bine se stie, pentru Catalin Botezatu “the sky is the limit”.
 
 
Marturisesc cu mare regret ca am ajuns mai tarziu si am ratat colectia Birds insa i-am urmarit pe baieti prezentand superbele costume. Chiar mi-au placut la nebunie costumele in primul rand, apoi si manechinii trebuie sa marturisesc. Iar cand i-am vazut pe toti coborand pe scara rulanta cu bratele pline de trandafiri pe care i-au impartit doamnelor din public, era sa cad pe spate ce mai! Am primit si eu un trandafir alb. Costumele erau intr-adevar impecabile insa tot nu am reusit sa aflu cam ce preturi au.
 
 
 
 
 
 
 
 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Luna mea

Competitia Super Blog Spring 2013

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly