January 28th, 2023

Concertul lui Robbie Williams….peripetii…Telekom Romania

Concertul lui Robbie Williams a fost catalogat drept « cel mai asteptat concert al anului ». Ma rog…asa o fi fost ! Eu nu-s fana asa de mare, drept pentru care nu m-am agitat sa-mi cumpar bilet.

La inceputul lunii iulie, parca mi-a venit cheful sa vad si eu totusi cumva concertul. Auzind ca Telekom Romania pune la bataie niste bilete gratuite ca sa-l poti vedea pe Robbie Williams de pe pc, tableta sau telefon, am zis sa-mi incerc si eu norocul.

pasul 1

pasul 1

Mi-a luat vreo saptamana si jumatate de ora de stat la telefon cu serviciul clienti caci nu mergea sa-mi fac cont si pace. Si apoi dupa ce l-am facut nu mergea sa-l accesez……din cauza de….chestii tehnice. Asa ca cei de la tehnic l-au sters si l-au recreat. In seara asta, dupa ce am reusit in final sa-mi accesez contul…ce sa vezi……iar nu mergea…..pentru ca nu cumparasem un anume serviciu de tv.

Am uitat sa va precizez ca eu nu sunt client Telekom. Asa ca am sunat iar la serviciul clienti unde mi s-a spus ca trebuie sa-mi achizitionez un pachet de programe ca sa pot vedea concertul. Deci nici vorba de gratuitate pentru neclientii Telekom, asa cum se preciza pe site-ul Telekom. Publicitate mincinoasa ca sa te oblige in final sa cumperi ceva de la ei. Oricat de mic. Ma miram eu sa fie asa de simplu si gratis pe deasupra. Aveam optiunea de 3, 5 sau 10 euro.

pasul 2

pasul 2

Nu pricep de ce trebuie sa minti oamenii in halul asta ! Ma rog, e o practica de luat clientul prin invaluire care se practica si in afara. Dar e urat si necinstit ! Insa unii se imbogatesc din asta.

Asa ca a trebuit sa-mi iau pachetul de 3 euro care includea Dolce Info – canal prin care se difuza concertul.

Si uite asa, am mai pierdut o ora si m-am umplut de spume !

Si in final, cred ca toate problemele tehnice erau legate de browser. Apropo, telekomtv nu merge pe Chrome ci a mers doar din internet Explorer. Sa mori de ras !

pasul 3

pasul 3

Partea buna este ca mi-a placut abordarea angajatilor de la serviciul clienti care au fost rabdatori si s-au straduit sa ma ajute chiar daca nu eram client Telekom.

Una peste alta, pot spune ca am pierdut vreo 2 ore ca sa ma pot uita la concert. Dar, am perseverat si pana la urma am reusit sa-l vad. Unii ar zice ca sunt masochista. 🙂

Si acum despre concert.

Este prima data cand am posibilitatea sa vizionez de acasa un concert care se desfasura in timp real in Piata Constitutiei si apoi sa relatez despre un eveniment pe care l-am trait semi live.

hotie telekom4

A fost interesanta ideea si cred ca asta m-a atras mai mult decat concertul in sine.

Concertul a fost dragut. Nu pot sa spun ca muream de nerabdare sa fiu acolo, printre miile de oameni,pe caldura asta. De data asta nu. La alte concerte da.

Asa ca ambianta de la mine acasa a fost cadrul perfect ca sa ma bucur de concert. Robbie a facut spectacol, insa nu m-a dat pe spate. M-a amuzat fustita pe care a purtat-o o buna bucata din concert si faptul ca a insistat sa-si « puna poalele in cap ».

Imi pare rau ca am ratat recitalul Deliei, ca de Lamar nu am auzit pana acum si habar nu aveam cine e. Presupun totusi ca e « persoana importanta » daca a ajuns sa cante in deschiderea lui Robbie Williams.

Una peste alta, cu toate peripetiile tehnice si spumele de rigoare, pot sa spun ca a meritat 13.56 de lei pentru acest concert.

Si de banii astia mai pot sa ma uit o perioada si la alte canale din grila Telekom.

Asa ca totul e bine cand se termina cu bine ! Insa sigur o sa tin minte ce lupte am dat sa vad concertul lui Robbie Williams. 🙂

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

100 de metri garduri printre sarcinile zilnice

Recenzie Zig Ziglar « Dincolo de varf »

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly
Verified by ExactMetrics