June 18th, 2019

De ce m-as duce la concertul lui Beth Hart

Pe Beth Hart am descoperit-o recent si ma bucur tare, caci m-a captivat de la prima melodie. Habar nu aveam cine e, pana sa aflu ca va concerta pentru prima data in Romania, pe 21 iulie, la Sala Palatului.

Are un timbru vocal aparte, usor ragusit si masculin, dominator. Emana o senzualitate aparte. Arata ca un transsexual, insa in acelasi timp transmite forta si feminintate. Ca voce, e o combinatie interesanta intre Janis Joplin, Etta James, Billie Holiday, Otis Redding si Amy Winehouse. Piesele ei parca magnetizeaza publicul, caci traieste intens fiecare silaba. Stilul sau as spune ca e o combinatie intre blues si rock.

beth-hartA fost supranumita « vocea care opreste timpul in loc » si nu a fascinat doar milioane de fani ci si pe Barack Obama in persoana in 2012 in cadrul unei scurte cantari live, un tribut adus lui Buddy Guy.

Cateva mostre. Nu stiu care sa spun ca-mi place mai mult. Toate sunt……intr-un fel 🙂

Este o artista completa, a concertat in toata lumea, alaturi de nume mari ca Slash, Joe Bonamassa sau Jeff Beck si are o colectie de premii Grammy si discuri de platina la activ.

Mi se pare ca vocea ei te subjuga pur si simplu. Te introduce intr-o transa parca, unde vointa ta se dizolva si doar instinctele si senzualittaea ies la iveala. Iti da o stare aparte.

Ca orice mare artist, nici ea nu a fost o fata cuminte, ci a avut o viata tumultoasa presarata cu alcool, droguri si dezalcolizare, ba chiar a fost diagnosticata cu sindrom bipolar. Asa ca nu e de mirare ca a fost comparata ca stil de viata, talent si genialitate cu Amy Winehouse si cu Janis Joplin, pe care a si intruchipat-o in musicalul « Love, Janis ».

Cert este, ca pe americanca de 43 de ani se spune ca e musai sa o asculti cantand live macar o data in viata. Dupa ce am vizionat pe youtube eu cred ca e adevarat si cum sunt o mare fana a concertelor live, chiar as vrea tare mult sa merg sa vad pretatia live a acestei artiste care ma intriga.

Daca ar fi sa-o caracterizez muzica as spune ca e un fel de « muzica de facut copii de ea » sau in orice caz numai buna pentru o partida pe care s-o tii minte.

Eu mi-as lua jumatatea la acest concert. Nu se stie ce idei se nasc dupa sau in timpul. 🙂

Daca vrei sa mergi la concert, poti cumpara bilet de aici.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

e.l.f.-ii nu sunt numai in povesti

Chic & Glam de la ursuletul parfumat

2 Comments

 1. 05/07/2015

  Nu-s de acord deloc ca arata ca un transexual. In rest, culmea, is de acord 🙂

  Reply
  • madalina
   06/07/2015

   Mie asa mi se pare. Are trasaturi mai masculine.

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly