September 27th, 2023

Clara Toma a lansat o carticica instrument

Pe 19 noiembrie Clara Toma si-a  lansat cartea intitulata « Cum Sunt, Cine Devin, Ce Iubesc » publicata la Editura Ascendent. De ce am scris in titlu carticica instrument ? Pentru ca este de fapt un instrument foarte bun de dezvoltare personala. E o carte care te ajuta in lucrul cu tine insuti. Si de aia are si multe pagini albe pe care le poti umple cu chestii personale, introspectii, idei, raspunsuri la intrebari. O poti folosi ca instrument pentru a te ghida in a afla raspunsul la intrebarea cine esti tu?

IMG_20151119_194425

« Fiecare din noi ne-am pus cel putin o data in viata intrebarea: « cine sunt eu?, ». Cel putin o data ne-am intrebat: « incotro ma indrept? », Cel putin o data am fost pusi sa raspundem: , « tu ce iubesti cu adevarat? ». Ceea ce mi-am propus prin acest atelier si mai ales prin aceasta carte-jurnal este sa facilitez celor care isi doresc acest lucru, gasirea propriilor raspunsuri clarificatoare transformatoare. Eu cred ca a afla cine suntem este mai degraba o calatorie de intospectie si auto-observare permanenta si din multe perspective decat o revelatie de moment.

Vom clarifica ce inseamna sa stim care ne sunt valorile, care ne sunt visele, care ne sunt limitele, ce ne reprezinta cu adevarat. » spune Clara Toma.

IMG_20151119_184856

Drept urmare, asa cum era de asteptat si cum ii sta bine Clarei, la lansare s-a vorbit despre drumul devenirii personale si de ce este el important, despre evolutie, despre valori personale, despre alegeri si conflicte, intr-un cuvant dezvoltare personala.

Si bineinteles nu au lipsit impartasirile personale din viata Clarei Toma caci aceasta carte este rodul evolutiei si incercarilor personale prin care a trecut autoarea in ultimii 10 ani.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Cum arata viitorul via Future of Media 2015

Vineri papa bun si blogareala la Food Bloggers, editia de iarna

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly