November 30th, 2023

Recenzie « 110 trepte spre cunoastere » de Irina Gherghilescu

Culegere de sfaturi la minut

Am terminat de citit cartea Irinei Gherghilescu « 110 trepte spre cunoastere » si ma gandeam ce cuvinte sa folosesc prentru a o descrie mai bine. Asa mi-a venit in minte titlul – Culegere de sfaturi la minut.

Spre deosebire de alte carti, m-am apucat sa o citesc de cum am primit-o adica pe 13 iulie. Cand am deschis-o, am vazut ca e o culegere de recenzii ale unor carti si m-am gandit ca nu e mare branza. Dupa ce am terminat-o de citit evident mi-am schimbat complet acea prima impresie.

Este o carte de aproximativ 200 de pagini si o poti citi in 3 ore daca nu te intrerupi. Mie mi-a luat aproximativ o saptamana pentru ca am citit-o exclusiv pe drumul de acasa catre serviciu si retur.

Oricum, sa citesti 294 de carti intr-un an (adica aproximativ una pe zi, asa cum a facut Irina), mi se pare o performanta si am spus wow cand am citit. Eu, daca as reusi sa citesc macar jumatate intr-un an, as considera ca am facut o mare isprava. 🙂

Cartile prezentate sunt numai carti una si una, de mare valoare pentru oricine are de gand sa se instruiasca continuu pe parcursul vietii si intelege ca puterea vine din cunoastere.

Pe unele dintre cartile prezentate le-am citit deja, de altele doar auzisem, iar altele sunt inca pe lista de must read.

Ceea ce este util la aceasta cartea este faptul ca iti da o selectie de carti, organizate foarte bine pe domenii. Asa ca daca vrei sa citesti niste carti bune pe un anumit domeniu si nu prea stii de unde sa incepi, ai deja o selectie gata facuta, mura in gura cum s-ar spune care iti serveste drept prunct de plecare si te orienteaza foarte usor.

Carti bune sunt multe pe piata insa decat sa intrebi mai multi oameni sau sa cauti pe net pareri si sugestii, le ai pe toate intr-un singur loc, chiar de la o femeie care stie ce inseamna dezvoltarea personala.

E o culegere de sfaturi scurte si le obiect despre cum sa…multe lucruri in domenii cum ar fi : dezvoltarea personala, afaceri, marketing, parenting, leadership, spiritualitate etc. Si e scrisa cu dragoste de oameni si cu o dorinta sincera de a impartasi.

Si acum mesaj pentru lenesi ! 🙂 Atentie ! Aceasta carte nu inlocuieste citirea in intregime a cartilor prezentate, care este chiar recomandata ! 🙂

Este doar un ghid care te ajuta sa te orientezi, cu sfaturi utile, scurte si la obiect, la purtator.

Multumesc mult Irina Gherghilescu! <3

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Recenzie « Iubesc sa fiu femeie » de Hedi Hoka

Cum a fost la Promenada Operei 2015

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly