November 28th, 2023

Cif Curata Romania si lanseaza programul „Impreuna Curatam Romania Calatorind!”

Mi-a placut foarte mult initativa celor de la Cif Romania si daca tot e sezonul curateniei si al inceputului de sezon turistic, m-am gandit ca programul lor le imbina cu succes pe ambele, asa ca m-am inscris si eu ca sa mai „golanesc” putin 🙂 dar cu folos. Ca nu pap degeaba, in calitate de voluntar ! Muncesc la curatenie, ca tot am abilitati si resurse nebanuite in acest sens.

Si acum sa va povestesc mai multe despre aceasta initiativa interesanta cu care sunt sigura ca multi dintre voi, cei care ma cititi, veti rezona. Nu de alta dar pana se urnesc autoritatile statului, iesim la pensie si treaba tot nu e facuta.

Multe dintre orasele Romaniei si-au pierdut stralucirea odata cu trecerea timpului, iar unul dintre motivele pentru care romanii nu mai aleg sa isi planifice vacantele in tara noastra este lipsa curateniei din zonele turistice. Astfel, Cif si-a asumat misiunea de a contribui la redarea frumusetii catorva locuri din Romania, alaturi de romanii care se vor inscrie in campanie.  

Obiectele frumoase si functionale de acasa sau de la locul de munca, precum si locurile din jur cu un aspect placut si atractiv au un impact pozitiv asupra starii de spirit a oamenilor. Comunitatile reprezinta un simbol al prosperitatii, al sanatatii si al identitatii colective, iar o comunitate curata poate influenta pozitiv emotiile si starea de spirit a locuitorilor sai.[1]

CifCurata_Romania_420x297+5-01

 „Cif continua si in 2017 misiunea sociala pe care si-a asumat-o in urma cu patru ani, aceea de a curata Romania. De ce? Pentru ca a trai intr-un mediu curat si ingrijit este cheia unui stil de viata pozitiv. Programul „Impreuna Curatam Romania Calatorind!” este un semnal transmis romanilor, pentru ca fiecare dintre acestia sa contribuie mai departe la o tara mai curata prin implicare activa.”, a declarat Ana-Maria Paslaru, Marketing Director HPC, Unilever.

Amprenta lasata de timp sau de oameni asupra spatiilor in care acestia locuiesc este definitorie pentru comunitatile locale, iar in tara noastra exista multe locuri care si-au pierdut stralucirea odata cu trecerea timpului. De aceea, Cif invita romanii sa se alature miscarii „Impreuna Curatam Romania Calatorind!” si sa porneasca impreuna intr-o initiativa curajoasa – aceea de a reda frumusetea catorva obiective turistice nationale. Astfel, romanii sunt invitati sa calatoreasca prin tara alaturi de Cif si sa participe impreuna la actiuni de curatenie. Lucian Mindruta s-a alaturat misiunii Cif si va contribui activ la actiunile de infrumusetare a oraselor.

„Anul acesta ne-am propus sa contribuim la infrumusetarea locurilor din tara prin implicarea activa a romanilor in tot acest proces de curatare. Misiunea brandului este aceea de a mentine frumusetea suprafetelor din interiorul casei, produsele Cif fiind nu doar foarte eficiente, ci si special create pentru a nu deteriora suprafetele curatate. Dorinta de a reda stralucirea locurilor din jur este o extensie naturala a misiunii Cif, cu efecte benefice asupra intregii comunitati.”, a declarat Andra Sima, Marketing Category Manager HHC, Unilever.

Te asteptam alaturi de noi, prin tara

Pentru a intra in competitia pentru o excursie in Romania, unde modalitatea de plata este reprezentata doar de implicarea intr-o actiune de curatenie, trebuie sa accesezi pagina de Facebook Cif www.facebook.com/CifRomania sau direct aplicatia de concurs. Inscrierea se face completand formularul online si indicand, pe scurt, motivul pentru care doresti sa participi in competitie si sa te alaturi demersului Cif de a curata Romania.

12 participanti, cu insotitorii lor, vor deveni marii castigatori ai unei excursii de 3 zile intr-unul dintre cele 4 orase din campania Cif Curata Romania: Sibiu, Alba-Iulia, Hunedoara, Mangalia. Castigatorii vor porni, impreuna cu echipa Cif, in excursie, unde vor participa la curatarea unui obiectiv turistic. 

Inscrierile in concurs au loc in perioada 3 martie – 30 aprilie 2017, iar actiunile de curatare se vor desfasura astfel:

 

Sibiu: 24-26 martie 2017;

Alba Iulia: 7-9 aprilie 2017;

Hunedoara: 21-23 aprilie 2017;

Mangalia: 12-14 mai 2017.

 

Mai multe detalii cu privire la criteriile de inregistrare si jurizare, orasele inscrise in campanie, anuntarea castigatorilor si desfasurarea actiunilor de curatare sunt disponibile in regulamentul oficial al campaniei.

„Sunt multi oameni care pretuiesc amprenta lasata de trecerea timpului asupra lucrurilor si a locurilor. Dar praful si murdaria sunt cele ce ne despart de frumusetea unor locuri sau monumente pe langa care trecem repede sau pe care le uitam. Tocmai de aceea, dar si pentru ca vreau sa ajut la curatarea Romaniei, am decis sa ma alatur acestei campanii. Imi place sa imi aduc si contributia prin implicare fizica, nu doar prin vorbe, astfel va invit si pe voi sa va alaturati misiunii Cif, sa curatam impreuna tara noastra!”, a spus Lucian Mindruta.

[1] Cf. studiului „Cum un mediu mai frumos ne impactează starea de bine”, comandat de Cif şi dezvoltat de Unilever Global, în colaborare cu Dr. Simon Moore (Expert-psiholog, Societatea Britanică de Psihologie).

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Ghid la Palatul Parlamentului

Ce huse Samsung Galaxy se potrivesc smartphone-ului tau

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly