November 30th, 2023

Unde circulam la vara?

Nu stiu cum se face, ca de la o vreme sunt bombardata pe email cu tot felul de oferte turistice, fara sa le caut eu cu lumanarea. Bine si inainte eram, dar acum s-au inmultit. Si pe cuvant ca nu m-am abonat eu singurica la newsletter-ele agentiilor de turism. M-au naucit de cap nu alta. Tot felul de super oferte, care mai de care mai tentante, recunosc. šŸ™‚

Daca este sa ma gandesc la turism pe bune, anul asta sunt interesata mai mult de circuite turisticeĀ intrucat se pare ca pe mama o cam ard talpile sa plece prin lume cat de curand. Si zice ca nu mai vrea sa stea doar intr-un loc si sa faca excursii optionale ci vrea sa vada cat mai mult.

circuit-elvetia-300x200

Nu mica mi-a fot mirarea cand am vazut ca gasesti oferte peste oferte in tot felul de destinatii (mai ales la targul de turism pe care l-am vizitat luna trecuta), care mai de care mai exotice pentru care, ce sa vezi, nu trebuie sa-ti consumi toate economiile de peste an. Agentiile romanesti se intrec in oferte si chiar ai de unde alege. Aceasta fiind situatia, preturile au scazut, asa cum era de asteptat. Calatoriile nu mai sunt un lux asa cum erau pana acum, cand puteai doar visa sa ajungi intr-o destinatie indepartata macar o data in viata asta. Vestea buna este ca poti ajunge, de cate ori vrei.

Acum, sa zicem ca vrei sa te duci in Tarile Baltice. Nici o problema, ai de unde alege. Practic e cam asaĀ : pui degetul pe harta, te hotarasti asupra destinatiei, apoi cauti ofertele. Si din fericire nici nu trebuie sa iti bati prea mult capul caci ai toate ofertele intr-un loc. Din ce am observat, apetitul romanilor pentru calatorii este in continua crestere, asta daca ma iau dupa numarul mare de agentii de pe piata turistica. Precum albinele plecate la polenizare sau la strans miere. šŸ™‚ Clientii alearga dupa oferte avantajoase, cum e si firesc. Vorbesc din experienta proprie, ca asa fac si eu. šŸ™‚

Sigla Bavaria Tour

Spre exemplu, agentia Bavaria TourĀ are oferte de circuite 2016 unde nici nu gandesti. Oferta lor este foarte variata si cam pot sa spun ca acoperaĀ  cam tot ce ti-ai putea dori. Cam ca la supermarket. Oricat de mofturos ai fi.

Nu am mers niciodata cu ei pana acum, insa m-am uitat pe site-ul lor si am observat ca sunt Magazin de Incredere conform gpec. Asta imi sporeste increderea.

Bavaria Tour ofera o varietate de pachete turistice cum ar fiĀ : circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, pelerinaje in Israel (asta a inceput sa ma intereseze si pe mine din ce in ce mai mult, caci imi doresc de multi ani sa ajung in Tara Sfanta), sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage.

circuit-anglia-belgia-300x200

Mama cand a auzit ca au si oferte pentru Seniori s-a bucurat tare si a ciulit urechile si ochii. Deocamdata inca mai studiaza oferte caci nu s-a hotarat asupra destinatiei. šŸ™‚

Cat despre mine, daca nu plec in vacanta cu ei, poateā€¦.cine stie ajungem sa si colaboram caci nu degeaba am atestat de ghid turistic national si anul asta chiar am de gand sa profesez in domeniu.

In orice caz, aici ii gasescĀ pe cei de la agentia Bavaria Tour : Bdul. Mihail Kogalniceanu, Nr. 18, Sector 5 Bucuresti,Ā  zona Universitate

Asa ca, sa te tii calatorii in 2016Ā ! Vacante multe, placute si lungi va dorescĀ !

 

Sursa imagini :Ā agentia Bavaria Tour

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

De ce nu am plecat la munca cu work and travel

Despre experienta Bla Bla Car

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly