February 25th, 2024

Blogger fotograf in tabara

Tii inca o calatorie se profileaza la orizont!

Cand am vazut provocarea Blogal Initiative, am sarit in sus de bucurie si am inceput sa topai….cam tare….de fericire ca ma si vedeam acolo, la locul faptei. Bine ca eram acasa si vecinii cred ca erau la lucru la ora aia :).

Motivul fericirii mele este posibilitatea de a imbina in mod placut, daca o da Domnul, cele 2 mari pasiuni ale mele : calatoriile + exploratul de locuri noi si fotografia. Caci se pare ca anul asta am ajuns in locuri noi cu bloggerii si inca nu s-a terminat 2014. Asa ca se profileaza la orizont si in lista mea de dorinte o calatorie intr-un loc nou dar si posibilittaea de a ma perfectiona intr-ale fotografiatului. E exact ce imi doream de mult timp; sa ma perfectionez si sa invat mai multe despre arta fotografiei, caci simt eu undeva in adancurile mele, ca am multe de oferit lumii pe subiectul asta, neexplorat inca indeajuns. Pana atunci in mai “lustruiesc” abilitatile.

fotograf_13352941_119824552

Este vorba de o tabara de fotografie pentru bloggeri, un eveniment powered by Lumia 930 si este organizat de Foto Union, cu sprijinul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Tiriac Auto si Kooperativa 2.0.

Imi place sa fotografiez natura si sa ma bucur de darurile pe care mi le dezvaluie. Asa ca, atunci cand plec intr-o deplasare, fac poze in nestire, mai rau decat asiaticii. Ii stressez pe toti cunoscutii mei pana iese poza asa cum vreau eu. Sunt in stare sa ma tavalesc pe jos, sa ma urc in copaci, sa merg pe marginea unei prapastii pentru poza perfecta. Multi au zis ca sunt sarita de pe fix. Poate ca da. Dar cum sa inteleaga profanii ca arta care sacrificii? Caci si fotografia e o arta.

Ma mandresc cu faptul ca fotografiile mele de peisaj au participat la o campanie de promovare a Romaniei in lume. Asta a fost singura mea realizare notabila de pana acum ce are legatura cu fotografia.

eichhornfoto

Mi-ar placea sa fotografiez si oameni caci spectacolul naturii umane nu inceteaza sa ma fascineze. Insa pentru asta mi-ar fi necesare niste notiuni in plus. Si un aparat mai performant. 🙂 Poate mi-l aduce Mosul. 🙂

Si mai visez in secret sa am o expozitie de fotografie…intr-o buna zi cu soare 🙂 si ca fotografiile mele sa ajunga pe coperta National Geografic.

Ce mod mai frumos de a  imbina utilulul cu placutul mai ales in luna in care imi sarbatoresc ziua de nastere? Ar fi mai mult ca perfect. Mai ales ca rezultatele si marea veste o voi primi chiar de ziua mea, pe 17 noiembrie.

Dar pana atunci, maine merg la biserica si o sa pun pe acatist si chestia asta. Sper sa ma numar printre bloggerii alesi sa participe la tabara de fotografie din Cetatea Bistritei.

tfb9-afisul-oficial-web

Daca esti curios, urmareste hashtag-ul oficial #TFB9Lumia930 pe Instagram și Facebook.

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Diabet – mic dejun……care e legatura?

Muzica clasica la metrou – Arta nu musca

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly