November 28th, 2023

Muzica clasica la metrou – Arta nu musca

Asa cum va anuntam pe wall-ul de pe Facebook, in perioada 10 – 14 noiembrie, muzica clasica a coborat in subteran, la metrou.

Este vorba de proiectul Arta nu musca care inseamna concerte de muzica clasica in 4 statii de metrou : Unirii 1, Unirii 2, Universitate si Victoriei, in perioada 10-14 noiembrie, in intervalul 17.30 – 19.00.

Untitled

Aproape ca uitasem cu desavarsire de acest frumos proiect insa, chiar pe 10 noiembrie, sirul gandurilor, planurilor si strategiilor care imi rulau in cap mi-a fost brusc interupt cand am coborat in statia de metrou Unirii 1 cand m-am “impiedicat” de un grup de oameni si brusc am auzit niste muzica care imi gadila placut auzul.

Ce moment frumos, s ate opresti din forfota nebuna sis a zabovesti putin la un strop de incantare muzicala. Mi-am amintit brusc despre ce era vorba. Apoi m-am dus la Unirii 2 unde am dat peste un alt grup care canta. Si am ajuns in aceeasi seara si la Victoriei.

Am fost o norocoasa sa ma delectez chiar si pentru cateva moment cu muica clasica. Asa mi-am dat seama ca nu am mai ascultat de mult acest gen de muzica sit area aveam nevoie. Salut astfel de initiative.

O binemeritata si utila infuzie de cultura.

Si am mai descoperit si altceva interesant 🙂 Habar nu am care e spilul!

230

231

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Blogger fotograf in tabara

Conferinta de sambata dimineata – Digital FOCUS

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly