July 18th, 2024

Ce am castigat dupa atatea articole scrise la campanile Blogal Initiative

Am fost provocata de Blogal Initiative sa spun ce am castigat de cand mi-am deschis blogul si am inceput sa scriu articole ca sa particip la campanile lor.

Particip la campanile lor pentru ca-mi plac provocarile lansate de ei, de brandurile care aleg sa se promoveze in acest fel si pentru ca am sansa sa castig premii dragute sau de a atrage atentia brandurilor pentru eventuale colaborari viitoare.

1910141_605208482929305_1684170328766822176_n

De-a lungul timpului pot sa spun ca am avut doar de castigat : premii in bani sau produse, am cunoscut oameni misto care m-au imbogatit si am avut si experiente frumoase cum ar fi Vizita in HD din 2015. Si ar mai fi participarea la cursul de Public Speaking cu Amalia Sterescu, la care mi-am dorit atat de mult sa particip incat am « aliniat » planetele dupa dorinta mea. 🙂 Am martori !

Acestea sunt o parte dintre premiile castigate:

Bineanteles sunt mult mai multe, caci de mult spuneam ca o sa-mi fac o lista cu ce am gastigat dar pana acum nu am apucat. 🙂

Daca ar fi sa rezum intr-un cuvant, ce am castigat, acesta ar fi EXPERIENTE. Cu asta m-am ales ! Si cu faptul ca sunt la curent cu multe noutati din toate domeniile de care altfel poate nu as fi aflat. Am privilegiul unui jurnalist care afla informatii dar libertatea bloggerului de a scrie despre ele asa cum considera, avand libertate totala.

Dupa cum vedeti nu prea am sanse sa ma plictisesc. Prin urmare, chiar daca nu castig neaparat premiile pe care le tintesc, am sansa de a deveni mai buna, de a-mi rafina stilul de a-mi provoca limitele si de a intelege mai bine ce asteapta brandurile de la noi bloggerii.

In concluzie…..particip in continuare.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Cum alegi husa potrivita pentru telefonul tau

Cum am schimbat 4 firme de hosting intr-o luna

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly