January 16th, 2022

Cum alegi husa potrivita pentru telefonul tau

Orice tip de telefon merita o atentie speciala din partea noastra, motiv pentru care acestuia trebuie sa i se ataseze neaparat o husa de telefon.

Rolurile huselor de telefon sunt benefice in ceea ce priveste telefoanele mobile, insa alegerea acestora nu este deloc una foarte usoara. Si spun acest lucru deoarece, in ziua de astazi, pe piata din tara noastra, exista o mare varietate de huse de telefoane, iar atunci cand doresti sa alegi o husa pentru telefonul tau, nu iti va fi deloc foarte usor. Tocmai din acest motiv vreau sa va vorbesc in acest articol despre tipurile de huse de telefoane ce pot fi gasite in tara noastra si despre avantajele si dezavantajele pe care acestea le ofera.

Huse telefon

Un prim tip de husa de telefon, care este si foarte populara, este husa de telefon din plastic. Aceste huse de telefoane fabricate din plastic sunt printre cele mai populare de pe piata din tara noastra. Astfel ca, daca o sa intrati intr- un magazin de accesorii gsm, care printre altele se ocupa si cu comercializarea de huse de telefoane, cu siguranta veti gasi o gama destul de larga de huse de telefoane realizate din plastic. Iar motivul pentru aceasta este unul destul de simplu si se datoreaza in special faptului ca, acestea sunt cele mai dorite tipuri de huse de telefoane. Principalul avantaj al acestora si cel care le face sa fie atat de dorite in ziua de astazi in tara noastra, este pretul lor, care este unul destul de mic comparativ cu al celorlalte tipuri de huse de telefoane. Insa nu este vorba numai de acest avantaj, pentru ca inca unul este reprezentat de faptul ca, aceste tipuri de huse de telefoane se personalizeaza destul de usor, motiv pentru care ele sunt foarte populare printre randurile tinerilor din tara noastra. Eu am cumparat de curand o husa pentru samsung galaxy s6.

Un alt tip de huse de telefoane sunt cele realizate din silicon. Intr-adevar preturile acestor tipuri de huse de telefoane sunt mai mari decat in cazul celor realizate din plastic, insa trebuie sa recunoastem ca si avantajele sunt mult mai multe. De exemplu, aceste huse de telefoane realizate din silicon nu numai ca au un aspect foarte placut, dar ofera oricarui tip de telefon o protectie si o siguranta maxima. Iar acest lucru se datoreaza in special faptului ca, siliconul din care sunt realizate aceste tipuri de huse de telefoane este unul moale si flexibil, oferind astfel protectie maxima impotriva ciocnirilor cu alte corpuri dure sau impotriva cazaturilor. Cat despre aspectul acestor huse din silicon, nu sunt prea multe de spus, caci cu siguranta va vor atrage privirile de cum veti intra intr- un magazin de accesorii gsm.

P.S. Textul acestui articol nu-mi apartine (din pacate!) dar, la naiba, mi-ar fi fost tare util sa-l citesc inainte sa iau o husa care in 2 saptamani s-a cam dezintegrat. ­čÖé

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Bine faci bine gasesti sau Campionatul de Bine

Ce am castigat dupa atatea articole scrise la campanile Blogal Initiative

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly