December 3rd, 2021

Bine faci bine gasesti sau Campionatul de Bine

Evident nu puteam sa nu sustin aceasta minunata initiativa. In primul rand pentru ca cred cu tarie in zicala romanaesca « Bine faci bine gasesti » in al carei spirit am fost crescuta si educata. Si in al doilea rand pentru ca as vrea ca aceste comportamente caritabile sa creasca si sa se replice.

Iata despre ce este vorba cu Campionatul de Bine si cu Bursa Binelui.

Logo-Campionatul de bine albastru

« Bursa Binelui este singura platforma online unde donatiile sunt necomisionate, incurajand astfel donatorii care vor sa participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru o cauza. Toate platile sunt 100% securizate si intra sub incidenta legilor transferurilor bancare, platforma stimuland astfel platile electronice cu cardul. Bursa Binelui este dezvoltata de catre Banca Comerciala Romana, in parteneriat cu EuPlatesc.ro.

Campionatul de Bine, care se desfasoară in perioada 6 decembrie 2016 – 15 februarie 2017, este o competitie pentru atragerea de donatii adresata ONG-urilor din Romania, gazduita, organizata si implementata de Bursa Binelui. Premiile constau in dublarea sumelor atrase din donatii de catre organizațiile participante în Campionat, în limita a 5000 de euro, fiind recompensate primele trei proiecte care reusesc sa adune cele mai multe donatii individuale x numar de donatori unici.

Prin intermediul Campionatului de Bine, Bursa Binelui incurajeaza organizatiile neguvernamentale sa stabileasca o relatie constanta, pe termen lung, cu publicul larg, donatiile individuale reprezentand in acest moment instrumentul de fundraising social cu cel mai mare potential de crestere in Romania.

Recent au fost alesi finalistii Campionatului de Bine, in numar total de 42 de proiecte. Fiecare finalist lupta acum pentru a strange donatii si a se situa pana pe 15 februarie 2017, inclusiv, pe una dintre primele 3 pozitii.»

campionatul de bine

Pe scurt, este vorba despre posibilitatea de a dona si de a sustine proiecte frumoase, menite sa vina in sprijinul oamenilor si al dezvoltarii cumunitatilor. Stiu ca sunt foarte multi oameni care isi doresc sa-i ajute pe altii dar le este teama ca nu dispun de sume mari, nu stiu ce si cum sa faca si de multe ori rasman doar la stadiul de intentie.

Acum este foarte simplu, pentru ca e totul mult simplificat si orice suma, chiar si 5 lei conteaza. Pentru ca putin cate putin se aduna mult.

Mi-a fost foarte greu sa aleg unul dintre aceste proiecte minunate pe care sa-l sustin. I-as fi sustinut pe toti. Am ales proiectul « Prevenim sclavia moderna prin educatie » pentru ca cred, militez si sustin educatia.

Nu uitati, puteti dona pana pe 15 februarie, deci mai e putin. 🙂

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Are nevoie smartfonul de folie de protectie ?

Cum alegi husa potrivita pentru telefonul tau

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly