December 3rd, 2021

Are nevoie smartfonul de folie de protectie ?

Dupa ce mi s-au furat 2 telefoane, am ajuns acum la al treilea. Si pentru ca, de data asta, am de gand sa am mult mai mare grija de el decat pana acum….m-am gandit sa-l dotez cu tot felul de accesorii de protectie….pana la hoti. 🙂 E un telefon dragut, mi-e tare drag de el. Nu am dat pe el o suma uriasa, insa, pentru ca e obiectul muncii vreau sa imi protejez investitia. 🙂

Primul lucru pe care m-am gandit sa-l cumpar este folia de protectie e ecranului ; asta si deoarece are carcasa usor iesita in afara, asa ca m-am gandit sa impusc 2 iepuri dintr-o lovitura. 🙂 Protejez si ecranul si egalizez si muchiile carcasei, astfel incat sa nu se mai zgarie. Bam bam ! 🙂

Am vazut oameni care umbla cu telefoane care au ecranul franjuri dar care…ce sa vezi…inca mai functioneaza ! Dar eu nu as putea sa-mi stric ochii si sa ma chinui in felul asta. Nu vad de ce…dar ma rog….chestiune de gusturi personale.

smart_protection

Asa ca acum sunt stress free, ca pot sa vars, sa zgarii, sa scap din mana telefonul, ca acum nu mai pateste aproape nimic. Cel putin ecranul ! Asa ca asta ar fi al treilea motiv pentru care as recomanda o folie de protectie.

Insa m-am grabit putin, si ca de obicei nu m-am documentat prea bine inainte. Asa ca m-am dus la primul nene care mi s-a parut ca stie ce face si l-am rugat sa-mi puna o folie pe ecranul telefonului. Problema e ca odata instalata aceasta folie nu se mai poate scoate…decat prin spargere. Asa ca daca nu este montata corect si prinde aer, nu prea mai ai ce sa-i faci.

Deci…nu faceti ca mine ! Mai bine va documentati inainte ca sa luati un produs de calitate.

Daca auzeam la timp de cei de la https://www.smartprotection.ro, as fi aflat ca exista un tip de folie care are proprietati de autoregenerare. Cum ar veni se « autovindeca », ca in filmele SF.

Tare asta ! Iar pana pe 14 februarie exista, ca peste tot, reduceri, datorita  campaniei lor de Valentine’s Day.

Si unde mai pui ca o poti instala singur daca te uiti la niste tutoriale bine facute, care iti explica pas cu pas ce sa faci. Atentie ! Necesita rabdare.

Asa ca, daca ai un telefon care a costat cat rata la banca, eu zic ca nu ai vrea sa plangi dupa el dintr-o neatentie ci merita protejat.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Haine dragute pentru copii si bebelusi

Bine faci bine gasesti sau Campionatul de Bine

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly