December 3rd, 2021

Haine dragute pentru copii si bebelusi

Treaba asta cu fashionu’ nu este doar apanajul adultilor si adolescentilor. Si copiii au inceput sa fie preocupati de imaginea lor si acum nu se mai imbraca cum zic parintii. Ca deh…..picii au personalitate !

Plus ca, daca au mai fost si educati de mame fashioniste, sa te tii ! Ce naste din pisica soareci mananca ! As ca « vin » cu setupul de fashionisti inca de mici.

shop4kids

Iar acum parintii ii mai si duc la sedinte foto cu fotografi profesionisti inca de cand sunt sugari. Ca sa aiba si ei cu ce se mandri pe Facebook si sa fie mai cu mot. 🙂

Oricum, astia mici din ziua de azi sunt o generatie frumoasa. Ti-e mai mare dragul sa te uiti la ei ! Uneori chiar ma uit la ei lung, cu drag si admiratie si parca-mi vine sa nu-mi mai iau ochii. Ma fascineaza total.

Unii sunt asa de aranjati, cu bun gust si in ton cu ultimele tendinte in materie de moda ca ma si gandesc uneori daca Dl Goe ar fi trait azi oare ce stil ar fi adoptat. Nu de alta, dar acum in moda, exista libertate totala de expresie. Fiecare isi poate alege ce haine sa poarte fara sa mai fie obligat de rigorile vremii sau ale societatii.

Ce vreau sa spun cu asta ? Sincer, nici eu nu mai stiu. Dar pentru haine si alte produse pentru copii puteti intra pe shop4kids.ro.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Aspirator sau drona?

Are nevoie smartfonul de folie de protectie ?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly