February 25th, 2024

Workshop-ul transformational Crafting your Life – Ziua 2

Ziua 2 a workshopului a fost wow!

Sa vezi constientizari si eliberari. Am lucrat foarte  intens la partea aplicata cu Time Line Therapy :  adica exercitii de eliberare a furiei, supararii, tristetii si a unei frici.

20141206_175820

Time Line Therapy e de fapt o calatorie in prezent, trecut si viitor, unde, cu ajutorul subconstientului eliberezi emotii negative, afle lucuri noi si absolut surprinzatoare si iti poti chiar modela viitorul. Eu l-am si vizualizat si pot sa spun ca viitorul suna bine. Desi nu sunt sigura ca imi doresc in acest moment, la modul constient ce am vazut acolo.

Orice credinta pe care o ai se manifesta ca atare in viata ta. O stiti pe aia cu” Ma trage curentul?” Eu am multi colegi care sunt ferm convinsi ca, daca ii trage curentul, o sa pateasca nasoale. Si cam asa se si intampla, dar nu pentru ca curentul e daunator ci pentru ca ei sunt absolut convinsi de chestia asta. Imi si vine sa rad cand ma gandesc.

20141206_115716

Am inteles de ce unii oameni se autoimbalnavesc. Noi ne creem singuri bolile dar vestea buna e ca tot la noi se afla cheia vindecarii. Si de multe ori nu presupune doctori, bisturiu, pastile sau injectii ci doar niste lectii de invatat si gata. Click si hocus pocus dispare afectiunea.

Am vorbit si despre cum ne formulam obiectivele, care trebuie sa fie nu numai SMART asa cum multi dintre noi stiu ci si formulate intr-un fel anume. Am intelse ca trebuie sa o termin cu “Vreau sa….” si sa le scriu altfel. Dupa curs, mi-am propus sa imi revizuiesc si carnetelele pe care mi-am scris valorile, obiectivele si scopul vietii.

La ce sunt bune toate astea? Ca sa duci o viata mai buna, mai implinita, mai fericita si armonioasa.

20141206_143122

Asta daca vrei sa nu duci o viata doar asa in virtutea inertiei ci sa fi stapan pe ea si sa faci lucrurile sa se intample nu doar cu puterea intentiei si a gandirii pozitive.

Am invatat sa imi pun intrebari mai corecte decat cele de pana acum si sa fiu mult mai atenta la ce-mi iese pe gura, sa mai “stau de vorba” din cand in cand cu subconstientul meu ca sa ma asigur ca nu rulez cu viteza a treia si cu frana de mana trasa si sa imi “gospodaresc” cu atentie gandurile si dialogurile interioare intr-un mod in care toate acestea sa-mi sustina evolutia.

20141206_112000

Una dintre noutatile acestui workshop a fost tandemul de speakeri – un barbat si o femeie – nu am mai vazut maniera asta la nici unul dintre cursurile, workshopurile sau seminariile la care am mers. A fost ceva neasteptat si mi-a placut mult felul in care cei 2 se completau.

Pe scurt, au fost 2 zile minunate, introspectie serioasa, un grup de oameni absolut minunati si o noua cale deschisa spre a trai si a simti la un alt nivel.

Multumesc inca o data Crafting Minds!

P.S. Daca va pasioneaza NLP-ul si dezvoltarea personala, puteti viziona filmul Living Matrix

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Workshop-ul transformational Crafting your Life – Ziua 1

Maine aflu viitorul in Media #futureofmedia14

2 Comments

 1. 15/12/2014

  Pare sa fi fost foarte tare atelierul!
  Vor mai fi?

  Reply
  • madalina
   15/12/2014

   Sigur ca da. Anul viitor. Imprieteniti-va pe Fbk ca sa fii la curent.

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly