November 27th, 2020

Workshop-ul transformational Crafting your Life – Ziua 1

Azi am inceput Workshop-ul transformational “Crafting your Life” pentru ca eu imi iau “telurile in serios” asa cum suna subtitlul acestuia.

Si pentru ca evolutia si dezvoltarea mea persoana este prioritate 0 pentru mine, ma bucur sa inchiei anul, asa cum l-am inceput si cu regret o spun ca este ultimul workshop la care particip in 2014. Asa ca ma voi bucura din plin de 2 zile de NLP si ma voi stradui sa “extrag si sa absorb” toate informatiile benefice.

10456418_566134150153315_6749508026139317016_n

Acest workshop a venit la fix, taman inainte de Mos Nicolae asa ca am sa-l consider unul dintre cele mai frumoase daruri primite cu aceasta ocazie.

Nu am citit nici macar o carte de NLP inainte de a participa la acest workshop insa am descoperit ca datorita unui procse de tip NLP mi-am resetat mintea si asa am reusit sa iau examenul auto.

Asa ca m-am dus eu azi ca o neinitiata sa vad care e treaba cu NLP-ul asta si de ce unii il ridica atat in slavi.

Am descoperit ca este despre asumare, despre curiozitate si despre a fi dispus sa “sapi in tine”, sa-ti pui intrebari si cum sa-ti pui intrebarile cele mai nimerite ca sa iti rezolvi unele blocaje sau chestiuni mai profunde. Este bun pentru cei care care au curaj, care vor sa-si depaseasca barierele si nu-urile care iii framanta.

10696388_567398910026839_6825113776113795395_n

NLP-ul este o inmanuncheire de tehnici care lucreaza cu subconstientul in principal. Si acolo in subconstientul nostru sunt adunate 1001 de lucuri de care in mare parte nu suntem constienti (blocaje, programe limitative, dialoguri interioare) dar care ruleaza si-si fac treaba, de multe ori in defavoarea noastra.

Si poate v-ati intrebat vreodata ce face diferenta intre un om obisnuit si unul de succes. Ei bine, raspunsul este felul sau de a gandi. Eu am inteles cu adevarta asta, pe pielea mea, abia anul asta. Vestea buna este ca ne putem reseta ca la computer si putem da delete la ce nu mai serveste evolutiei noastre. Numai ca nu e recomandat sa faci treaba asta de unul singur, dupa ureche, ci este bine sa inveti si sa utilizezi apoi niste tehnici ca pe niste intrumente menite sa te “autodepaneze” la nevoie.

10846014_567398906693506_6772049065876054797_n

Ce am invatat azi?

  • Cand toata lumea din jurul tau stie ceva cu certitudine, fugi din acel mediu caci mai mult ca sigur ca nu ai cum sa mai evoluezi acolo
  • Sa ma intreb ce proiectez in ceilalti
  • Degeaba vreau eu sa obtin ceva la modul constient daca in subconstient am ceva care ma saboteaza. De aia nu voi obtine ceee ce vreau si ma voi tot intreba de ce
  • Corpul “trage cu urechea” la dialogul nostru interior si il mai si urmeaza. Asta e partea nasoala. Asa ca e musai sa faci curatenie
  • Un lucru important pe care l-am invatat azi este cum sa iti dai seama daca ti-ai invatat o lectie. Daca lucrul respectiv de “lasa rece” inseamna ca ti-ai invatat-o
  • Ce este aceea GANDIRE ECOLOGICA? A actiona avand in minte care ar putea fi consecintele actiunilor tale pentru familie/prieteni, societate si planeta pentru ca ghici ce? Ce arunci se va intoarce la tine ca un efect de bumerang.

In plus, la exercitiile practice, mi-am reevaluat scala meu de valori si am descoperit ca in ariile in care eram eu foarte sigura de mine de fapt lucrurile nu stateau deloc asa cum imi imaginam eu.

Am lucrat azi putin si cu Time Line Therapy si abia astept maine sa “fac o excursie in viitor” si sa vad ce ma asteapta acolo si abia astept sa vad ce voi visa in noaptea asta.

Multumesc Crafting Minds!

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Pe cine vreau sa vad la Business Days

Workshop-ul transformational Crafting your Life – Ziua 2

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly