July 18th, 2024

Pe cine vreau sa vad la Business Days

Anul 2014 se incheie apoteotic cu cel mai mare eveniment de afaceri din acest an. Este vorba de  Bucuresti Business Days 2014, gazduit in perioada 10 – 11 decembrie de Centrul de Evenimente al Hotelului Caro.

BD_facebook_post-1

Sunt anuntati peste 1500 de participanti si se pare ca evenimentul creste ca un bulgare de zapada si doboara record dupa record. Pe scena Business Days 2014 vor sustine prezentari cei mai importanti speakeri ai momentului. Crème de la crème cum spun francezii. Nici nu se putea altfel la un eveniment de o asemenea anvergura care isi propune sa contribuie la cresterea culturii antreprenoriale in Romania.

Ah! si abia astept sa impart acelasi spatiu cu acesti oameni minunati, multi dintre ei fiind modelele mele in afaceri. O sa fie o marte incantare sa ii vad pe toti la un loc. Pe multi dintre ei ii cunosc pentru ca i-am vazt deja in actiune, pe altii abia astept sa ii vad pentru prima data, dar ma bucur ca voi pleca de acolo cu lucuri noi si utile invatate, cu inspiratie si cu chef de a ma pune si mai tare pe treaba.

Unul dintre cei care m-au inspirat “in ultimul hal” si la ale carui seminarii am sa ma tot duc pana le invat pe de rost este Lorand Soarez Szasz.

In ultimii 2 ani, a fost votat consecutiv Speakerul Anului. Si nu poti sa intelegi de ce pana nu il vezi in actiune. E bun domne!

10408018_10203329494582903_854958390299349196_n

Nascut in 1982 in Regin, in primii ani de viata s-a ocupat cu muncile campului, cu vacile si cu caprele din ograda. Asa a invatat ce inseamna sa muncesti din greu.

A lucrat si in constructii. S-a inscris la 2 facultati iar in anul 2 a renuntat la ambele si a plecat in Portugalia iar de acolo incepe povestea de succes. In Portugalia a inceput sa lucreze ca gradinar iar in 2 ani de zile a ajuns la cea mai mare firma de business coaching din lume, ca si Business Development Manager. Acolo si-a cunoscut si sotia dar la un moment dat a lasat totul in urma si a revenit in Romania. Pentru ca crede in educatie si vrea sa contribuie cu ceva la progresul tarii. Si astea nu sunt doar vorbe in vant. Omul asta chiar face ce zice.

Multi se intreaba cum naiba a reusit sa ajunga atat de sus? Ce o fi mancat prin Portugalia? A scris multe carti printre care si “De la gradinar la business coach” in care explica secretele sale : munca, determinare, perseverenta, creativitate si niste valori morale solide.

646x404

Multa lume imi spusese sa ma duc la seminariile lui insa pana anul asta nu am ajuns. Si cand m-am dus, m-a dat pe spate ce sa mai zic! E tare omul! Celor carora le povestesc despre Lorand le spun ca am invatat in 3 ore cat invata altii in 2 ani la ASE. Si s-a produs in mine un declic fenomenal la primul lui seminar. Asa ca m-am mai dus odata si desi “spune aceeasi poveste”, de fiecare data descopar un nou sens si o noua informatie iese la iveala in fata ochilor mei sau imi vin idei.

Ei….despre cati oameni din tara asta poti sa spui ca te inspira in asa masura? In plus seminariile sale au toate ingredientele unei prezentari de succes.

E un ungur dat naibii (la modul pozitiv bineanteles), avem cam aceeasi varsta asa ca imi place de el maxim si am hotarat sa-l iau ca model.

Poate daca fac ca el, capat si eu ADN-ul de baza al businessman-ului modern asa ca abia astept sa-l revad la Bucuresti Business Days 2014.

Ne vedem acolo la networking. Nu va uitati acasa cartile de vizita!

 

 

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Omul care aduce cartea

Workshop-ul transformational Crafting your Life – Ziua 1

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly