January 28th, 2023

Vacanta cu de toate – comedie in stil frantuzesc

De ieri a intrat in cinematografe filmul « Vacanta cu de toate », o comedie spumoasa in stilul noii cinematografii franceze. Dupa ce in ultima vreme, am vizionat intens comedii frantuzesti si am inceput sa-i invat pe actorii francezi, pot spune ca cei din noul val imi plac foarte mult. Iar abordarea francezilor e mai mult decat fresh.

Este perfect pentru aceste zile de vacanta si de relaxare cand lumea nu se gandeste decat la distractie.

vacanta cu de toate afis

O gasca de 6 francezi pusi pe sotii pleaca in Brazilia sa-si petreaca vacanta la hotelul lui Jean-Pierre, tatal Soniei. Franck, iubitul Soniei, vrea sa profite de aceasta ocazie pentru a o cere de sotie insa planurile i se cam dau peste cap si la un moment dat, printr-o serie de incurcaturi si giubuslucuri toata gasca se gaseste in mijlocul unei aventuri din care trebuie sa iasa vrand nevrand si sa se reintoarca la hotel.

Comedia « Vacanta cu de toate », este plina de situatii care mai de care mai hilare, unele ridicole chiar, care fac deliciul spectatorilor. Asa ca, in sala s-a ras….mult. Deci pregatiti-va pentru o portie sanatoasa de ras ca sa nu va mai trebuiasca fitness dupa sarbatori. Face bine la digestie. 🙂

Veti vedea faze care ilustreaza prostia monumentala a francezilor si pana unde poate merge ea.

Trecand de stratul exterior de comedie relaxanta la care razi in hohote, potrivita ca sa se aseze mai bine sarmalutele de la masa de Craciun, filmul atinge tangential chestiuni legate de interculturalitate, despre curentul eco si despre ce sunt in stare sa faca patronii unor resorturi pentru a exploata aceasta tendinta si a livra un asa zis produs eco turistilor iubitori de asa ceva, poluand cu nerusinare planeta in goana dupa castig,  despre exploatarea durabila a resurselor Terrei, despre mediu si ecologie.

babysitting-2-976673l

Cred ca mesajul pe care au vrut sa-l transmita francezii cu acest film e unul corect si benefic, ramane insa de vazut ce intelege fiecare din film.

Oricum va recomand sa-l vedeti si mai vorbim dupa.

Filmul este adus in Romania de RoImage 2000.

 

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Nici un roman in competitia de design a lui Luc Besson

Point Break – sau adrenalina in stare pura in 3D

2 Comments

 1. Alin
  01/04/2018

  Vezi ca asta e o continuare are si o prima parte

  Reply
  • madalina
   19/04/2018

   Da? Nu stiam.

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly
Verified by ExactMetrics