September 19th, 2020

Sugestii pentru Mosul intarziat

Vin sarbatorile vin…..asa suna un jingle pe care il tot auzim obsesiv la radio in ultimii ani. Adevaraul e ca azi este 18 decembrie  si mai sunt doar cateva zile pana la Craciun asa ca cei care nu au apucat inca sa cumpere cadouri de craciun intra in agitatia de pe ultima suta de metri.

Unii mai prevazatori se gandesc inca din luna noiembrie la ce vor cumpara si achizitioneaza ceva dragut din timp, ca sa evite agitatia din preajma sarbatorilor.

cadou

Deunazi m-am intalanit cu un vecin care lucreaza la un mare retailer si nu am apucat sa schimbam prea multe amabilitati caci era grabit tare. Este una dintre cele mai aglomerate perioade ale anului caci lucreaza la foc continuu, pana in seara de Ajun ca sa pregateasca si sa livreze catre clienti cosuri cadou de sarbatori.

De regula, fac parte din categoria prevazatorilor care se gandesc din timp insa anul asta, am lasat o parte din cadouri pe ultima suta de metri caci sunt un pic in pana de inspiratie.

Poate ma ajuta Mosul. Sau mai bine nu ma bazez pe asta. Umbla vorba prin targ ca si Mosul anul asta e putin cam intarziat. Desi el nu trebuie sa-si bata capul caci doar primeste tone de scrisori si nu trebuie sa « livreze » decat ce scrie acolo.

cos_cadoul_red_magic_846

Bine ca totusi zboara cu sania lui prin aer, caci la cum se circula in Bucuresti in luna decembrie cred ca ar face si o depresie si o criza de nervi in aceeasi timp. Si cred ca ar fi prea mult, chiar si pentru Mosul.

In orice caz, pentru Mosul intarziat de anul asta mai e o speranta. Ii recomand sa « dea o raita » pe la Karin Gifts. Asta daca are cumva de « livrat » cadouri corporate. Gaseste acolo o gramada de propuneri de cosuri cadiu asa ca nu trebuie decat sa dea plaseze comanda si gata. A mai scapat rapid de unele obligatii de pe lista si a economisit si timp.

madalina

Blogger, Vlogger, Youtuber, Instagrammer,TourGuide

Inventia romaneasca ce salveaza vieti

Scoala pentru o Romanie Verde

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow on Feedly